program za prevodjenje titlova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
Probacu skinuo sam je na ruskom i na vijetnamskom prevodi sad sa vijetnamskog ,a posle cu da probam sa ruskog.

Poslednja izmena:
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
Evo knjige prevedene imas u pdf i txt falu ,onako grubo bez neke obrade,vidi da li ti je citljivo.Isao je prevod na bosanski .
Da je islo na srpski bila bi cirilica pa bi posle pretvarao u latinicu.
Prevedeno za 25 minuta.
Kao txt fajl i pretvoreno u pdf i sad bi trebalo da se odradi poglavlja da bi imao levo u baru brz pristup po poglavljima.

Kod:
https://www.mediafire.com/file/0zjsh6aqgch4ese/Sumorna_rijeka_-_Vja%25C4%258Deslav_Jakovljevi%25C4%258D_%25C5%25A0i%25C5%25A1kov.zip/file

Prilozi

• Sumorna rijeka.txt
    1,9 MB · Pregleda: 2
Učlanjen(a)
17.06.2014
Poruka
63
Evo knjige prevedene imas u pdf i txt falu ,onako grubo bez neke obrade,vidi da li ti je citljivo.Isao je prevod na bosanski .
Da je islo na srpski bila bi cirilica pa bi posle pretvarao u latinicu.
Prevedeno za 25 minuta.
Kao txt fajl i pretvoreno u pdf i sad bi trebalo da se odradi poglavlja da bi imao levo u baru brz pristup po poglavljima.

Kod:
https://www.mediafire.com/file/0zjsh6aqgch4ese/Sumorna_rijeka_-_Vja%25C4%258Deslav_Jakovljevi%25C4%258D_%25C5%25A0i%25C5%25A1kov.zip/file
hvalaaaa

citljivo je ali je ipak da se prevede knjiga drugo treba razumeti kontext od 800 i plus strana dok je za titlove lakse ima slika,

e sada, npr nadjem neki film gde jos nema prevoda za nijedan jezik do sada? da li se moze audio filma pretvoriti u titl?
kada se se setim samo mali milion filmova bez prevoda
ima na vk najnovija izdanja bukvalno ali sihronizovanna na ruski gladijator 2 sihronizovan, skinuo sam largo winch 2024 ali medjutim ni jedan prevod bio francuski ili poljski ne valja

Učlanjen(a)
17.06.2014
Poruka
63
Zao mi je ali progržm dobro ne prevodi, na osnovu kontexsta moze se vrlo lako razumeti u cemu je rec ali ipak profesionalni prevod je profesionalni prevod

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag