program za prevodjenje titlova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
Balabolka moze da prevede i u audio i u tekst ali je malo spora.

B1.jpg

B2.jpgB3.jpg
Subtitle Edit ti je dobar ako oces brzo prevodjenje za titlove.
Za knige , prevodjenje ti je Balabolka najbolja ako ides prevod preko Yandexa ,jeste da malo duze traje ali kvalitet prevoda je kao da ti neki profi prevodilc prevede knjigu.

Ja imam instaliran na kompu Alfanum anReader i kad pustim film ili seriju preko PotPlayer-a i ubacim titl ima opcija da ukljucis TTS i gledas film a prevod ti cita ,nemoras ni da citas.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.06.2014
Poruka
63
Balabolka moze da prevede i u audio i u tekst ali je malo spora.

Pogledajte prilog 177367

Pogledajte prilog 177368Pogledajte prilog 177369
Subtitle Edit ti je dobar ako oces brzo prevodjenje za titlove.
Za knige , prevodjenje ti je Balabolka najbolja ako ides prevod preko Yandexa ,jeste da malo duze traje ali kvalitet prevoda je kao da ti neki profi prevodilc prevede knjigu.

Ja imam instaliran na kompu Alfanum anReader i kad pustim film ili seriju preko PotPlayer-a i ubacim titl ima opcija da ukljucis TTS i gledas film a prevod ti cita ,nemoras ni da citas.
Hvala, dugo traje prevodjenje preuzima se za yendex diska.
Na googlu ocas posla bude prevodjenje

Kako se glas prevodi? mislis bude sinhronizovano?

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
Hvala, nemam srpski audio?
imam samo default ne znam kako da promenim?
Imas srpski audio na drugi nacin.Ja imam instaliran program pa je on zadat.
A ti probaj ovako kao na slikama ,treba malo vremena ali ce da odradi,meni odradi za 20 sekundi zato sto imam instaliranu TTS masinu na kompu ,a tebi ce da odradi online TTS jeste da ce da potraje malo duze .
Evo ja sad pustio da vidim koliko ce da traje online i kakav je zvuk , nisam nikad radio ,kad zavrsi videcu da li to valja.

TTS1.jpgTTS2.jpg

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
jos samo da pitam kako da prevedem knjige?
Imas gore na vrhu strane prve dve slike.
Samo uvuces knjigu na stranom jeziku umesto prevoda koji je na slikama .I kazem ti kad prevodi knjigu od 600-700 strana preko googla pobrljavi brdo stvari ,a kad mu zadas preko Yandexa ,malo duze traje ali odradi profi.Vise desetina puta provereno.

Odradio online TTS pretvorio u audio jedino sto treba umesto brzine 1 koja je postavljena pre obrade postaviti na brzinu 3 ili 4 .Sporije cita na jedinici i ako ima puno teksta nestigne da procita na vreme.Znaci staviti na 3.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.06.2014
Poruka
63
Imas gore na vrhu strane prve dve slike.
Samo uvuces knjigu na stranom jeziku umesto prevoda koji je na slikama .I kazem ti kad prevodi knjigu od 600-700 strana preko googla pobrljavi brdo stvari ,a kad mu zadas preko Yandexa ,malo duze traje ali odradi profi.Vise desetina puta provereno.

Odradio online TTS pretvorio u audio jedino sto treba umesto brzine 1 koja je postavljena pre obrade postaviti na brzinu 3 ili 4 .Sporije cita na jedinici i ako ima puno teksta nestigne da procita na vreme.Znaci staviti na 3.
koliko vremena treba da se prevede tako preko yandexa titl ili knjiga?
evo ovu bi knjigu voleo da procitam
https://royallib.com/book/shishkov_vyacheslav/ugryum_reka.html

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag