Član
- Učlanjen(a)
- 25.06.2010
- Poruka
- 2
Ej poslao sam ti poruku pre 2 sata jos mi nista ne javljas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uffff nzm odakle da pocnem druze Rakine.Ovako po dogovoru dogovorili smo se da ces uplatiti oko 19:00h juce a da ti ja dam acc oko 22:00h jer si rekao da ti odgovara.Inace imam obicaj da dajem acc pre uplate ali mi je ovo nesto smrdelo pa sam teo da sacekam da mi lepo prodje obavestenje o uplati kredita!Naravno cekao sam ali nije bilo ni javljanja ni uplate tek jutros kada sam se ustao i video da je izvesni Rakin online poslao sam mu poruku sa pitanjem da li zeli da uzme acc jer sam za njeg rezervisao a on je rekao samo 10min pa ga ja opet pitam on kaze uplaticu ti i ... a ja nemam obavezu da budem online 24h i da cekam kad ce neko da uplati ali sam cekao da vidim nekih 10,20min dali ce mozda nesto biti ali nije...Zatim sam se uputio u igraonicu ciji sam vlasnik posto sam imao neku obavezicu pa se vratio urzo da bi video da me on pljuje po forumu!Neam nameru za daljim raspravljanjem lepo kao i svim kupcima sam mu pustio log i pass i neka mu je ovaj komentar na cast!
Unapred Zahvalan
Dimitrije,
Oces od mene hotfile da kupis???