Prodaja Rapidshare naloga Vrlo Povoljno !!!

Član
Učlanjen(a)
16.05.2010
Poruka
11
Hvala puno bas mi je drago da ste zadovoljni !

Prodaja Aktuelna...

*Placanje u vidu dopune kredita za mobilni*

*Ubedljivo Najpouzdanije i Najpovoljnije*

Kontakt E-Mail / MSN : acc-shop@hotmail.com

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
2
Doslo je do Nesporazuma,Dimitrije mi se javijo i dao podatke,jos jedamput izvini,5+ za clana samo od njega kupujte najpovoijniji je !!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
uffff nzm odakle da pocnem druze Rakine.Ovako po dogovoru dogovorili smo se da ces uplatiti oko 19:00h juce a da ti ja dam acc oko 22:00h jer si rekao da ti odgovara.Inace imam obicaj da dajem acc pre uplate ali mi je ovo nesto smrdelo pa sam teo da sacekam da mi lepo prodje obavestenje o uplati kredita!Naravno cekao sam ali nije bilo ni javljanja ni uplate tek jutros kada sam se ustao i video da je izvesni Rakin online poslao sam mu poruku sa pitanjem da li zeli da uzme acc jer sam za njeg rezervisao a on je rekao samo 10min pa ga ja opet pitam on kaze uplaticu ti i ... a ja nemam obavezu da budem online 24h i da cekam kad ce neko da uplati ali sam cekao da vidim nekih 10,20min dali ce mozda nesto biti ali nije...Zatim sam se uputio u igraonicu ciji sam vlasnik posto sam imao neku obavezicu pa se vratio urzo da bi video da me on pljuje po forumu!Neam nameru za daljim raspravljanjem lepo kao i svim kupcima sam mu pustio log i pass i neka mu je ovaj komentar na cast!

Unapred Zahvalan

Dimitrije,

Ne znam,ja znam da mene nisi zajebao,ja sam prezadovoljan,i mene si cas sacekao sa uplatom jer nije radio ovima aparat za salnje kredita. Tako da veliki pozdrav za tebe. Ja sam stalna musterija :D

Jos kad bi bilo tako i za hotlife :)

Član
Učlanjen(a)
16.05.2010
Poruka
11
1 MESEC LEGALAN NALOG RAPIDSHARE SAMO 300DIN !!!

pozurite,ovo mi je acc ja sam ga napravio jer sam dobio od rapidshare-a
kao u fazonu svi koji su imali colector acc dobijaju premium!!!Zato pozurite!!!

MSN / E-Mail : acc-shop@hotmail.com

Natrag