Prijavljujes klikom na Report, otvara ti se novi prozor u kome napises razlog prijavljivanja nekog posta.
hvala šefe, ali ja nigdje ne vidim report zato sam i postavio to pitanje
aha, sad sam skužil! ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prijavljujes klikom na Report, otvara ti se novi prozor u kome napises razlog prijavljivanja nekog posta.
Forum je super mada moram imati sada preko 10 objava da vidim link za norton antivirus ... Steta
necu da spamujem, ali sad moram pisati poruke.. nije bas cool..
Od 2018 ste napisali stvarno mnogo poruka. Aktivno citate i komentarisete ono sto vas zanima.Ja sam clan od 2018. koristi stalno zbog knjiga, jer me to interesuje. Kada skidam knji
ge ja ne ostavljam poruke, neki forumi traze da clan ima ne znam ti koliko purka da bi dobio inforamciju....e stvarno glupa fora....sada treba da lupetam po furumu nesto sto me ne zanima da bih dobila informaciju jer mi administrator brise poruke, a aktivno kroristim forum od 2018.
super, hvala. Jos sam saznala sta znaci pojam spamovanje "Спам је злоупотреба електронских система у сврху слања нежељених масовних порука без икаквог критеријума"Nije cool da spamujes. Obrisao sam aktivator da ti ne bi spamovao, da se ne mučiš.
Bolji ste od mene. Imate 3 poruke /godisnje a ja samo 2 poruke/godisnje.Ja sam clan od 2018. koristi stalno zbog knjiga, jer me to interesuje. Kada skidam knji
ge ja ne ostavljam poruke, neki forumi traze da clan ima ne znam ti koliko purka da bi dobio inforamciju....e stvarno glupa fora....sada treba da lupetam po furumu nesto sto me ne zanima da bih dobila informaciju jer mi administrator brise poruke, a aktivno kroristim forum od 2018.