Problem sa wireless netom i Megaupload-om!

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
Znaci ovako, koristim wireless internet i problem je u tome sto nas "nekoliko" korisnika (ko zna koliko je to "nekoliko") sherujemo istu IP adresu tako da ako neko od nas skida sa megauploada ostali moraju da cekaju tako da ja skoro citav dan ne mogu da downloadujem nista sa MU!!! Probao sam preko proxy-ja, ali me MU "provaljuje". Ima li nekog resenja, a da ne moram da platim premium nalog na megaupload-u? Pomagajte!

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
Da li ti je slaba brzina skidanja,ili ti Megaupload izbaci obavestenje da se sa te IP adrese vec preuzima nesto?
Za ove praznike + skolski raspust download je bio ocajan,pogotovo preko dana.Ako je u pitanju ovo obavestenje od Megaupload-a,mozes da probas Premium Link Generator.Odes na sajt tomtest.net,registrujes se,i koristis ovaj online alat za nekoliko servera, ukljucujuci i Megaupload.

Pored skidanja vise linkova istovremeno,mozes da preuzimas i velike-(premium)-linkove.Za sada sve ovo radi besprekorno.Potrebno je stalno obilaziti sajt i informisati se,jer se pravila stalno menjaju.
E sada,ja koristim ADSL,ali ne vidim razlog da sve ovo ne radi i na tvoj wireless,pozz

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
neznam sa cime skidas ali ako bilo ko od korisnika koji vec skidaju koristi jdownloader to je mrtva trka jer cim stane download jdownloader pokrece skriptu za reset ip adrese i zaustavlja download svim korisnicima.ti ga ocigledno ne koristis pa ti samo prsne konekcija dok onom ko ga koristi download krece odmah po preuzimanju nove ip adrese.
savet:instaliraj jdownloader i mislim da neces imati problema sa skidanjem vise jer cim ti stane download program ce zatraziti novu ip adresu i sam automatski nastaviti download od mesta gde je stao.

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
Da li ti je slaba brzina skidanja,ili ti Megaupload izbaci obavestenje da se sa te IP adrese vec preuzima nesto?
Za ove praznike + skolski raspust download je bio ocajan,pogotovo preko dana.Ako je u pitanju ovo obavestenje od Megaupload-a,mozes da probas Premium Link Generator.Odes na sajt tomtest.net,registrujes se,i koristis ovaj online alat za nekoliko servera, ukljucujuci i Megaupload.

Pored skidanja vise linkova istovremeno,mozes da preuzimas i velike-(premium)-linkove.Za sada sve ovo radi besprekorno.Potrebno je stalno obilaziti sajt i informisati se,jer se pravila stalno menjaju.
E sada,ja koristim ADSL,ali ne vidim razlog da sve ovo ne radi i na tvoj wireless,pozz

Da, to, problem je sto imam privatnu IP adresu, a jednu javnu delimo ko zna koliko nas. Ajde da probam sa tim link generatotrom.
Hvala i pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
0
Megaupload је ugašen. Uhapšeni su vlasnici pod optužbom piraterije.

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
Kod:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/americke-vlasti-srusile-filesharing-stranicu-megaupload/594662.aspx

Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
17
E ste culi ovo :dtyste:

Kod:
http://www.njuz.net/srednjoskolac-skinuo-ceo-internet-za-svaki-slucaj

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
To je novi zakon SOPA. Nisam mnogo pratio pa neznam jel je usvojen. Naprimer postavis neku ilegalnu pesmu na SF i ceo SF se gasi. Ili postavis neki download link a ne pitas autora dobijes 5 godina zatvora : (

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
To je novi zakon SOPA. Nisam mnogo pratio pa neznam jel je usvojen. Naprimer postavis neku ilegalnu pesmu na SF i ceo SF se gasi. Ili postavis neki download link a ne pitas autora dobijes 5 godina zatvora : (

Gasi se samo ako su serveri u Americi ili ako se koriste ekstenzije ORG, INFO, COM, NET, GOV, zato sto je to pod jurisdikcijom Amerike.

Natrag