Problem sa wireless netom i Megaupload-om!

Član
Učlanjen(a)
08.12.2009
Poruka
7
I sta sad?
Pa ja na Megauplad-u imam jedno 4-5 Gb uplaudovane razne muzike, za koju sam postavio linkove za skidanje na raznim muzickim forumima. Sta ce biti sa tim fajlovima? Da li ima sanse da se to vrati, odnosno da ponovo proradi Megaupload?
Najduze od svih takvih sajtova su drzali fajlove, mislim vise od godinu dana. Speedyshare npr. drzi 4-5 dana i posle toga pise da je fajl izbrisan, a neki sajtovi drze na 10 skidanja i kraj.
Katastrofa ...

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
Mogu ladno da ugase SerbianForum. Mogu i da ugase Youtube, facebook- ako neko postavi nesto sto je zabranjeno. Znaci ja napravim acc na YT uploadam neku tudju pesmu i oni imaju pravo da ugase CEO YT!

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
Mogu samo one koji imaju servere u Americi ili koji koriste ekstenzije koje sam prethodno naveo.
SF nije popularan kao Megaupload tako da su sanse umanjene a uostalom zasto vlasnici ne izvuku pouku iz toga i ne uzmu server u drugoj zemlji sa drugom ekstenzijom?

@senjanin
Ubuduce salji muziku ovdje tako ces je imati u 9 primjeraka i duze ce ti trajati.

Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
17
Mnogo toga se promenilo u zadnjih nekoliko dana,Gašenjem megauploada (afera na netu broj 1) svi ostali postojeći veći serveri počeli su da brišu video fajlove sa koih strimujemo, tako da se to direktno odražava i na naš sajt.Sve je manje stvari na netu dostupno.A izgleda da dosta ljudi nije ni svesno šta se dešava...
I kako će izgledati u budućnosti videćemo,samo mogu da kažem da jedan po jedan sajt se gasi, ko nije pročitao a interesuje ga može pročitati jedan zanimljiv članak na fotografiji imate link,+ zumirajte fotografiju kako bi mogli detaljno pročitati Hvala.

293af32ecf.png

Poslednja izmena od urednika:
Natrag