VIP
- Učlanjen(a)
- 28.02.2012
- Poruka
- 5.209
Ma ne treba mi slika,garantujem da radi,a ti sto ne znas,sta ti ja mogu,a ne verujes.
Na Win 10 i Win 11 odavno to ne radi. Ali sifra se moze preko Sergei Strelec live programa lako ukloniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma ne treba mi slika,garantujem da radi,a ti sto ne znas,sta ti ja mogu,a ne verujes.
Zasto ti uopste postavljas sifru prilikom instalacije windowsa jer se to uopste ne mora postavljati?Reinstalirao sam Win.10,bar 5 puta za pola godine.Bio mi je prvo Pro,pa Enterprise.Taj Enterprise radio kratko vreme bez bagova,pa poceo da baguje kao lud.Njega sam preinstalirao bar 3 puta i skoro sam uradio Win 10 Pro i odmah po instalaciji prvo sto uradim to je da izbacim logovanje,jer ioavako sporo pali OS.Pred novu godinu sam uradio reinstalaciju i otkacio logovanje sa "netplwiz"komandoma i evo radi OS bez logovanja.U redu je sto kazes da kod tebe nece,ali si prvo rekao da je to vise nemoguce uraditi sa tom komandom,kao i Hyper,a i on nije u pravu jel to radi.
Ne postavljam je,ali kada se instalira 10-ka pri paljenju trazi logovanje.Zasto ti uopste postavljas sifru prilikom instalacije windowsa jer se to uopste ne mora postavljati?