Problem sa slikom na kompu

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Od pre par dana poceo je jedan cudan problem da mi se desava u toku gledanja nekom filma
ili snimka koji sam predhodno snimio!
Najcesce se desavalo kad skidam nesto preko torenta(Vuze) i istovremeno gledam neki
film sa kompa(nije strim ili slicno) sad samo kad gledam snimak ili film!
Kad odem na ctrl-alt-delete za task manager i tamo su boje zamrljane kao i u videu!
Kao player koristim Kodi 14.1 helix
Os-win 7 pro 64bita
Grafika safir hd 7970
Drajveri ovi zadnji 14.9 omega
Napajanje je seasonik 650w
Evo snimka da bi bilo jasnije o cemu se radi!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Mozda bi trebalo promeniti rezoluciju ili u komandu displey,pa monitor i promeniti vrednost u Hz-ima

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Probaj malo mrdni kabal sa obe strane uticnice i do kompa i do monitora,da nije slucajno do njega,ako ne bude ni to onda je grafika u pitanju.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Probaj malo mrdni kabal sa obe strane uticnice i do kompa i do monitora,da nije slucajno do njega,ako ne bude ni to onda je grafika u pitanju.

Kabal izlazi direktno iz monitora znaci nema nikakvog prikljucka kabal sa monitora spojen je na grafu preko adaptera dvi na vga!
Jedino mogu jos da sprovedem neki benchmark test pa da vidim kako ce da se ponasa!
Ali koji ima ih dosta?

819XlPnrWgL._SL1500_.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.09.2012
Poruka
174
Care ti drajveri su krs,citao na njihovom forumu...ja sam update odradio drajvera i sve je super islo ali mi je kodi GUI kocio,stream radi,film radi sve super samo GUI laguje i niije prelazio 14 fps...editovao advanced fail svasata nesto radio i nista,vrtatim ati drajvere na verziju 12.10 i radi...probaj,kosta te 15 minuta

Natrag