Problem sa Rapidshare

Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Vec nekoliko dana ne uspevam nista da skinem sa Rapidshare.Inace sam free user.Pokusavao sam sa razlicitim programima za download,medjutim rezultat je uvek odbrojavanje sekundi i minuta u nedogled a skidanje nikako da zapocne.Za sve sto sam pokusavao da skinem pise da je dostupno.Sa Megaupload,Ubuntu,Hotfile itd nemam problema osim sa Rapidshare i to od pre par dana.Pitam se da li postoji mozda limit na mesecnom nivou koji sam eventualno dostigao (Free user). Molim ako neko moze, neka mi ukaze na moguce razloge.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Šta ti konkretno izadje kada sekunde završe odbrojavanje?

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Tako je i meni, jednostavno piše da preuzimanje trenutno nije moguće pa da se proba kasnije...
Restartovao ili ne ruter isto je...
To je novo ograničenje za free usere...

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
297
Na pojedinim linkovima za download je i meni izbacivao... a na nekim ne.. Ne znam do cega je to... Eventualno ako nije pukao neki od linkova..

Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Šta ti konkretno izadje kada sekunde završe odbrojavanje?
Koristio sam prvo "Rapidshare downloader" - on ne prikazuje nista.U zadnje vreme cak i ne odbrojava.Reinstalirao sam ga,ali nema promena.Zatim sam probao sa "Free Rapid-0.83u1" - on pokaze da je preuzimanje dostupno,odbrojava u nekoliko uzastopnih navrata po nekoliko minuta a onda saopsti da je greska, pa se posle nekoliko uzaludnih pokusaja prebaci na sledeci link i tako Jovo nanovo.JDownloader odbrojava pa saopsti da preuzimanje trenutno nije moguce.Ovo se desava sta god da pokusam da skidam sa Rapidshare i to zadnjih nekoliko dana.Sa drugih servisa Megaupload i sl.skidanje ide bez problema. Koristim kablovski internet "Radijus-Vektor".Da dopunim,kada pokusavam sa Free Rapid,prijavi gresku tj.da se sa moje IP adrese upravo vrsi download i da moram da sacekam da se download zavrsi.Pri tom kaze da je moja IP 91....... a ona je 92.244 itd.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Nazovite ISP i zahtevajte jednistvenu IP adresu a ne deljenu... imate pravo na to.

Član
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
1
Takodje isti problem, samo sto kod mene ne moze da se resi ni jdownloaderom, verovatno neko ogranicenje...??? Ima li nekog da je resio problem?

MODERATOR
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
13.389
Ne događa se to samo vama, nego i kod mene ista stvar. Samo mogu ujutro od 07-12 (odprilike) da koristim Rapidshare, a poslije je to nemoguće. Tad tražim druge linkoveeeeee...

2hq6y3l.jpg

Natrag