M minex Član Učlanjen(a) 04.02.2010 Poruka 1 22.02.2010 #21 problem sa rapidsherom koristim crypt load program za skidanje i kad kliknem selektuj nece da mi otvori ono prozorce gde ga add-uje.ne znam zasto filmove preko katz downloada mi skida a ovde ne zasto?pomozite pliz
problem sa rapidsherom koristim crypt load program za skidanje i kad kliknem selektuj nece da mi otvori ono prozorce gde ga add-uje.ne znam zasto filmove preko katz downloada mi skida a ovde ne zasto?pomozite pliz
S ssato Član Učlanjen(a) 24.01.2010 Poruka 2 15.05.2010 #22 Ja skinem fajl, ali ga ne prepoznaje niti jedan program. Probao sam i sa video zapisima i sa knjigama i sve je isto. Nista mi nije jasno
Ja skinem fajl, ali ga ne prepoznaje niti jedan program. Probao sam i sa video zapisima i sa knjigama i sve je isto. Nista mi nije jasno
Marko 75 Član Učlanjen(a) 07.11.2009 Poruka 335 15.05.2010 #23 ssato je napisao(la): Ja skinem fajl, ali ga ne prepoznaje niti jedan program. Probao sam i sa video zapisima i sa knjigama i sve je isto. Nista mi nije jasno Kliknite za proširenje... Uradi screen tog što skine pa okači da pogledam...
ssato je napisao(la): Ja skinem fajl, ali ga ne prepoznaje niti jedan program. Probao sam i sa video zapisima i sa knjigama i sve je isto. Nista mi nije jasno Kliknite za proširenje... Uradi screen tog što skine pa okači da pogledam...