Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koristim gore navedeni problem kada ukljucim komp pokazuje mi da je verzija windows 7 nelegalna i screesaver je crn sa prikazom ikonica.Ima li neko ideju kako se resiti ove napasti?Hvala
bultoni,ako Ti je bio pre aktiviran onda si pokupio sa update windowsa7 KB 971033 a to ponistava validnost i aktivaciju windowsa 7...Koristim gore navedeni problem kada ukljucim komp pokazuje mi da je verzija windows 7 nelegalna i screesaver je crn sa prikazom ikonica.Ima li neko ideju kako se resiti ove napasti?Hvala
Slazem se u potpunosti sa tobom...ali ima slucajeva kad "neko" samo klikne na install updates a nepogleda sta instalira(imao sam takvih drugara0..pa sam na ovaj nacin kao sto sam gore napisao resavao slucajeve...samo sto se nas ovde drug bultoni nista nejavljaacaportir,mala digresija;prije aktiviranja Windows Loadera isključiti AV.Prije preuzimanja update-a pažljivo provjerim da li mi nudi KB 971033 al ga kroz nešto opet"uvali".
[URL="http://forums.mydigitallife.info/threads/24901-Windows-Loader-Current-release-information"]Windows Loader - Current release information[/URL]