Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima na intrernetu,cak na jednom torentu ima i lozinka potrebna.To mi se desavalo i pre samo sam tada ubacivao samo mape Balkana a sada mi trebaju citave Evrope.Pre sam problem resio tako sto sam svaki fajl ubacivao pojedinacno,da nije mozda problem u memorijskoj karticiProveri ti koje mape si skinuo poslednje su Q2.2013 NAVTEQ ne znam odakle ti to Q4???
Igo.Mislim da je neki problem sa karticom,jer sam mape narezao na DVD i prebaio na racunar i nije bilo problema,ali kada hocu da ih prebcim na karticu mi zaglavi.Da li je kartica,kabal ili nesto treceО којој навигацији је реч?
pitam zato sto nisam moga mape da prebacim sa racunara na telefon tj na USB memoriju gde mi je iGO bio instaliran.Kada sam prebacio na memorijsku karticu iGo onda nisam mogao pokrenuti jer mi je prijavio neku gresku.Pa pitam sada da li ce raditi iGo ako ga izbrisem i sve ispocetka stavim odmah na memorijsku karticu?nekakva usb memorija?
ne razumem uopšte pitanja imaš instaliran pitaš da li može?
jel ti to pitaš za nekog drugog ili pitaš za tvoj telefon?
većina telefona ima internu memoriju 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB... to je isto memorijska kartica ali se ne vadi integrisana je. možeš da izvadiš jedino ako otvoriš ceo telefon.
postoji slot za externu karticu koja se vadi 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB...
iGO instaliraš ili na internoj ili na externoj