problem sa novim Navteq mapama

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
935
Očigledno nije nikom ništa jasmo šta ti hoćeš ili šta je pjesnik htio reći, prvo ne postoje te mape za igo 2013.Q4,drugo kakva USB memorija brate taj igo stavi na memoriju mobitela ili SD karticu pokreni apk i stavi mape koje hoćeš a imaš ih na ovom forumu koliko hoćeš.

Učlanjen(a)
02.03.2012
Poruka
9
Kasnije sam i ja vdio da ne postoje te mape,tj da su lazne,umjesto 2012 taj ko ih je postavio je stavio 2013 godinu.Ni meni nije jasna ta USB memorija ali to tako imam na telefonu,pa zato pitam da li ce iGo raditi ako ga stavim na memorijsku karticu,jer nije hteo da radi kada sam prekopirao folder iGo sa te USB memorije na memorijsku karticu.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
usb memorija je onaj flesh
usb-flash-1128021258.png

a telefon je telefon koji ima internu i eksternu memoriju.
gde kopiraš na internu ili externu?

rekao sam ti treba da radi i na internoj i na externoj memorijskoj kartici.

ne koristi pogrešne termine.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
935
Evo vladcepesh ima za nas sve živaca i vremena da to lijepo napiše tako da tu nema više šta da se doda samo slušaj i radi kako ti se kaže

Učlanjen(a)
02.03.2012
Poruka
9
usb memorija je onaj flesh
usb-flash-1128021258.png

a telefon je telefon koji ima internu i eksternu memoriju.
gde kopiraš na internu ili externu?

rekao sam ti treba da radi i na internoj i na externoj memorijskoj kartici.

ne koristi pogrešne termine.
Hvala za odgovor,ali oko ovog USB se ne mogu sloziti.Znam ja sta je USb ali isto tako kada udjem u podesavanja u telefonu mi pise da imam memoriju telefona,USB memoriju i memorijsku karticu.Pa me zato buni.Pokusat cu izbrisati iGO pa instalirati iz pocetka na memorisku karticu pa cu vidjeti hoce li raditi

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.713
Момче, наравно да ти компјутер каже јер си телефон повезао са компјутером путем USB кабла!
По повезивању, требало би да ти овако пише:
usb.png

Даље, како ти је рекао vladcepesh, небитно је где ћеш навигацију убацити (телефон или меморијска), важно је да после убацивања фолдера покренеш АПК и то је све!

Učlanjen(a)
02.03.2012
Poruka
9
Resio sam problem sa navigacijom,ali sad imam drugi problem:).U medjuvremenu sam promenio auto u kom nemam upaljac vec uticnicu od 12V,a stari punjac sto sam imao mi se pokvario pa sada da li u ovu uticnicu ide isti punjac kao i za upaljac ili neki drugi.Izvinjavam se ako je van teme,ali nisam znao gde da postavim pitanje

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
sve je to ista struja samo sad razmišljaj kako ćeš da povežeš to(skarabudžiš).
ili ugradi upaljač ili nađi neki adapter koji ti taj utikač pretvara u ležište za upaljač
što nisi slikao to.

Natrag