Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prostudirao sam ovo uputstvo i deluje veoma jednoatavno. Cim budem kupio neku veliku flesku uradicu backup.probaj ovo:Kod:https://kompjuteras.com/backup-sistema-uz-pomoc-clonezilla-alata/
Mozes li mi pomoci da ne lutam gde se ukljucuje ta opcija za prikaz ikonica na desktopu?Možda je iskopčan prikaz ikona radne površine. Imao sam nekoliko slučajeva da je iskopčan prikaz. Izvini ali sve je moguće. pozdrav
Probacu sve ovo sto si naveo sutra kada se vratim iz skole pa javljam sta sam uradio.Cini mi se da smo vec imali ovaj problem na forumu. Neki primer kako se sanira taj defokus sa ikonama, sad ne mogu da nadjem. Moze da probas i restore point(Vrati stari monitor, pa uradi restore) ili da poteras u safe modu. Sto se tice bekapa, windows vec ima taj alat u osnovnim prigramima, ali nastoj da resis problem ovako jer to moze opet da se desi, nece valjda uvek da instaliras sistem zbog ovoga.
Moguce e da ako sad izvrsis bekap da ce Win da bekapuje i ove lose kordinate tvojih ikona, pa opet nista nisi napravio, mada je moje misljenje da je ovo problem koji se ipak resava iz displaya sa dva prikljucena monitora. Na zalost mora portazimo asistenciju i gugla.
Upisi nesto u stilu
new monitor icons missing u gugle.
...da vidimo ko ce prvi nadje odgovor, dobija bananicu.
Probaj.Kada pokrenes Task Manger probaj da preko njega pokrenes ExplorerProbacu sve ovo sto si naveo sutra kada se vratim iz skole pa javljam sta sam uradio.
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
na ekranu desna tipka prikaz i selektiraš prikaz ikone radne površineMozes li mi pomoci da ne lutam gde se ukljucuje ta opcija za prikaz ikonica na desktopu?