- Učlanjen(a)
- 18.09.2014
- Poruka
- 111
Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovaj moj problem, nadam se da jeste, pa evo šta mene muči.. Naime, imam problem sa screen saver-om.. Na personalize sve lepo podesim i taj screen saver traje jedno 2-3 minuta, sve dok se ne pojavi crni ekran i kao da nema screen saver-a, dakle kao po default-u kao da nije podešen screen saver izlazi samo crni ekran i nakon sledećeg poguravanja miša obično bi trebalo da se pojavi desktop ili nešto na čemu smo ostali pre pojavljivanja tog crnog ekrana koji označava neki period neaktivnosti na računaru. Dakle obično bi to trebalo da se desi, ali nažalost kod mene to nije slučaj. Meni ostane taj crni ekran i kada poguraš miš počinje da mi zuji monitor i na početku kao da se pali ekran ali onda se opet vraća na onaj crni i kao da se ništa nije desilo nastavlja da zuji. Pa kako to da popravim? Imam monitor LG W2042S i operativni sistem Windows 8.1. Jes da je malo stariji monitor, ali nadam se da postoji rešenje. Dosta bi mi značilo kad bi mi neko pomogao...
Hvala unapred
Hvala unapred