Problem sa drive C:/

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
67
Pa sto znam kao sti mi sada koci kom, tada ce biti losije.
 
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
nece biti toliko losije, ako imas malo stariju konfiguraciju instaliraj tune up stariju verziju, sve ce ti on srediti da radi kako treba
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2012
Poruka
23
Otvori ti task menadžer i prelistaj sve procese.... ako ima sta cudno.... prijavi nam :D
 
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
druze prvo uzmi pogasi nepotrebne procese iz start up-a, ukoliko koristis windows xp stavi na njega programcic explorer xppreko njega mozes videti sve sakrivene foldere i velici nu tih istih datoteka neke mozes i brisati,desava se da java napravi i do 15 gb pa i vise fajlova
puno stvari mogu tu da budu u igri
 
Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
Problem sa Windows...Zaista vrlo uobicajeno. Prepisi disk sa 'zdravom slikom' diska koju si prethodno sacuvao. Ako nemas recimo Acronis image svog C diska onda je sada vreme da reinstaliras Windows, sve svoje programe a zatim da kreiras Acronis image svoga C diska. Potrosices jedan vikend ali od tada ce tvoji problemi sa Windows biti lako resivi.
 
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
10
Nisi napisao koji sistem koristiš, ali svakako:

2,99 GB slobodnog prostora na "C" particiji je malo za bilo koji sistem..

Punjenje Temp foldera je normalno, kao što je normalno i čišćenje raznih nepotrebnih stvari koje Windows i programi naprave u radu sa npr. "CCleanerom" ili nekim drugim sličnim programom.. Makar Windows sistemskim Disk Cleanerom..

Proveri i obriši nepotrebne tačke vraćanja sistema restore..

Ne bi bilo loše da kasnije sistem ponovo instaliraš, ali da sistemsku particiju obavezno povećaš..

Nikada, na sistemskoj particiji ne ostavljaj manje, od bar četvrtine slobodnog prostora, da bi defragmentacija diska ikako radila..

Nikada na sistemskoj particiji (C) ne čuvaj podatke - sliku, muziku, filmove itd.. jer time bespotrebno zatrpavaš prostor, a u slučaju pucanja sistema ostaćeš bez tih podataka..
 
Natrag
Top