Zdravo svima. Pokusavam da svatim sta mi se desava sa printerom HP Photosmart C4580. On zapravo radi i printa sve kako treba, samo kad zelim da izradim neku sliku odnosno Foto, tad nastaje problem.Nekad mi izradi samo pola slike,nekad mi uradi sliku ali iskrivljenu tako da nestaje u okvir photo papira, odnosno neuradi sliku u cjelom formatu. Nadam se da ce se ovdje naci neki strucnjak da mi pojasni sta da radim,. Koristim cak i orginalne boje od printera,ali photo papir nije HP-ov,vec neki drugi proizvodac. Pa sad mislim da nije mozda do papira ili nesto sl.
I jos da dodam da dam zamjenuo nove patrone s bojom,i kad otvorim poklopac od printera tamo vidim da je nsto farbe iscurilo sa strane, neznam dali je to normalno kod printera,nisam nikad imao posla s tom opremom. Eto toliko. Hvala svima na pomoci unapred.-Pozz Dio
I jos da dodam da dam zamjenuo nove patrone s bojom,i kad otvorim poklopac od printera tamo vidim da je nsto farbe iscurilo sa strane, neznam dali je to normalno kod printera,nisam nikad imao posla s tom opremom. Eto toliko. Hvala svima na pomoci unapred.-Pozz Dio