Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2012
- Poruka
- 97
Pozdrav svima!Elem rec je o problemu kada palim kompjuter,pojavi mi se logo od windowsa i onda se restartuje kao da nesto cakne unutar kucista i pise mi start windows normally or launch startup repair.E sad ja sam probaoovaj repair jedno dan dva nije imalo opet sada ponovo,takodje ja mogu da podignem sistem odabirom opcije star windows normally i on radi bez problema,ali kako da mi se ovo ne pojavljuje vise toliko me izlidjuje da je to neverovatno.Pregledao sam HDD sa Hard disk tune programom nema losih sektora,sistem sam uradio pre nekoliko,prvo sam uradio xpsp3 pa onda ubacio cd i uradio windows 7 jer nije htelo iz biosa,video bi plavu sliku od pozadine windows 7-e i nece dalje.Takodje mi se ponekad pokaze prilikom dizanja sistema plavi ekran ali se brzo butuje da ne mogu da vidim sta pise,ovo sve govorim da bi mozda lakse ustanovili do cega je porblem.Kablove sam izpremestao opet nista.Konfiguracija kompa je Intel Celeron D330 2.66 GHz,graficka 256 MB,HDD Maxtor 80 GB,1 GB RAMA Geil.Saveti su dobrodosli,hvala.