Maticna mi je ASUS K8U-X ... Jel treba jos neka informacija, da stinem do resenja?
Probao sam i onu varijantu da stavim Ide master na cd-rom, a ne na auto ... ali ponovo nece... ne mogu da nadjem nigde LG, samo je NEC, kao da ne vidi bios citac LG ...
Daj jel ima neko neku ideju ili nesta kako da resim ovaj problem, da ne nosim sada kompjuter kod majstora... Eto vam slikao sam sta vam je sve trebalo, pa jel znate sad mozda kako treba, da vam dam jos neku informaciju ili sliku, bilo sta samo da se komp sredi, tj citaci...
Dodato posle 1 34 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
E drustvo promenio sam na ATA citacu, imali su jumperi, i bilo je stavljeno na master, posle sam ga stavio na slave... Ali ponovo nista, ne cita ponovo nov citac...
Imao sam jos jednu opciju, neznam kako se zvase tacno "cs..." tako nesta valjda... ali neznam sta je to...
E gledao sam i na SATA citacu, ali iza ima samo prilljucak za napajanje i jos jedan prikljucak, tu nema JUMPERi, tako da nemogu da ga stavim na master njega...
Da ne treba nesta u BIOSU da podesim, da aktiviram ovaj LG citac (SATA sto je)... a, sta mislite?