VIP
- Učlanjen(a)
- 28.02.2012
- Poruka
- 5.226
Treba hdd da testiras kao i ram memoriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj i Restore,pored repair OS-a i vrati vreme ili dan kada ti je OS bio ispravan.Ma pokusavao sam i bez misa i sa drugim misem, pokusao i onu opciju system repair ali ni to ne pomaze.
Probao sam i to, valjda je trebalo uraditi taj restore prije ovoga, uglavnom, ni to nije uspjelo. Vjerovatno je nesto sa hdd ili cu morati raditi sistem i preci na win 10.Probaj i Restore,pored repair OS-a i vrati vreme ili dan kada ti je OS bio ispravan.
Probaj nadi neki Linux,pa narezi na CD i probaj vidi dal' ce da radi,jer mozes da pokrenes Linux OS sa CD-a a da ga ne instalirasProbao sam i to, valjda je trebalo uraditi taj restore prije ovoga, uglavnom, ni to nije uspjelo. Vjerovatno je nesto sa hdd ili cu morati raditi sistem i preci na win 10.
Ma nemam drugi racunar da to narežemNe vidim ja na ovoj slici nista. To je standardna slika kad se ide na repariranje windowsa. Rekao sam ti da narezes hirens boot i da pokusas reparirat hdd ili da bar utvrdis do cega je problem. Mozes i preko neke linux distribucije pogledati postoji li Particija C, ako ne postoji znaci da je pukla particija i windows ne mozes reparirati dok ne repariras particiju. Ako ti to ne ide od ruke, a koliko vidim ne ide, najbolje je da nosis u servis.
Pa ako nemas nikakvih podataka za spasavanje instaliraj odnosno pokreni instalaciju Win 10 i instaliraj. Mozes naravno doci do formatiranja i odustati prije brisanja particija. Samo nije ti to znak da je ispravan hdd ako dodjes do te opcije.Ma nemam drugi racunar da to narežem
A mogu li pokusati instalirati win 10 do onog dijela gdje treba formatirati particiju C da vidim hoce li je prepoznati? Ako je prepozna, znaci da nije problem sa hdd.