imam nešto da se "dodam",naime,Tamara je babica......i porodila je mnooooge majke....viđala je svašta,ali sad.....kad pomisli da će njena koleginica biti babica na njenom porođaju.....naime ima 38 godina,i prva u joj deca.......idemo na neke vežbe;znam de će ovo kad tad da pročita......a moram na napišem;idem zbog nje.......jer od kad smo "videli" ono drugo u stomaku......ne znam.....nije je strah,vi ste žene,majke,bolje kapirate šta je to........i pitala me,jednom prilikom,pošto može da sredi "centralnu salu".......da li bi prisustvovao porođaju,našta joj odgovorih "ako ti znači,nije problem"........e,sad pošto znamo da nosi blizance.......verovatno će biti carski rez..........pravila su"bolnička" da ne mogu biti uz nju.....ali rekao sam joj da ću biti tik do sale,čekati da čujem,plač Sare i Sanje,tako "smo ih krstili"......da ih slikam,sad je tehnika ČUDO.......nekad su prve fotografije bike kad majka iznosi bebu.....iz poroilišta....a sad,tek se porodila,jedna njena koliginica......već sličke.......na fejsu.........ma nije imala ni dva sata.........elem,da se vratim na temu......u svakom prisustvovao bih.........da nisu bliznakinje............jer što se više približava taj trenutak.........vata je neka frka.......
P.S. Tamara je obećala da će napiše njen osećaj.........kad se porodi.........a ja sam sad zadužen............jer,da me majke ne shvate pogrešno..........mnogo iskusniji od nje.....oko porođaja...........rekao sam joj jednom prilikom "preživeo sam tri porođaja,pa vala preživeću i ovo".....da ne tupim dalje....ovo je već za neku drugu temu