Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
Očekivao!? Možda ovo:

989RENDA_TARIGUZ.gif

Naravno. I naravno da očekujem još puno gluposti koje nisu vezane za temu.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
A šta znači ono Moderator iznad tvog avatara?

Znači više toga ali u kontekstu Foruma za spamere i teme Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija označava skraćenicu punog naziva Mind Moderator. Naime u ovom pdf-u i temi ja sam zadužen da moderišem umove svih onih dezorijentisanih smarača koji misle da su uhvatili Boga za bradu a izgubili su osjećaj za neke suptilne socijalne relacije pa kao posljedicu toga ne primjećuju da su dosadni i suvišni. E sad, pošto niko nije kriv zato što je živ zbog nedostatka dokaza, ili zato što je kod Boga stajao posljednji u redu kada se dijelio smisao za humor ili osjećaj mjere, moj zadatak je da ih nježno ispratim do Pdf-ova Crtani filmovi ili Video igrice da tamo pokušaju pronaći afirmaciju koja je izostala u temi o Zombijima.

To bi bilo u najkraćim crtama, i samo što se tiče Foruma za spamere i ove teme. Gledajući cijeli Serbian forum postoje još neka sitna zaduženja ali ona nisu toliko bitna da bi sada gubili vrijeme oko toga.

Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
Znači više toga ali u kontekstu Foruma za spamere i teme Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija označava skraćenicu punog naziva Mind Moderator. Naime u ovom pdf-u i temi ja sam zadužen da moderišem umove svih onih dezorijentisanih smarača koji misle da su uhvatili Boga za bradu a izgubili su osjećaj za neke suptilne socijalne relacije pa kao posljedicu toga ne primjećuju da su dosadni i suvišni. E sad, pošto niko nije kriv zato što je živ zbog nedostatka dokaza, ili zato što je kod Boga stajao posljednji u redu kada se dijelio smisao za humor ili osjećaj mjere, moj zadatak je da ih nježno ispratim do Pdf-ova Crtani filmovi ili Video igrice da tamo pokušaju pronaći afirmaciju koja je izostala u temi o Zombijima.

To bi bilo u najkraćim crtama, i samo što se tiče Foruma za spamere i ove teme. Gledajući cijeli Serbian forum postoje još neka sitna zaduženja ali ona nisu toliko bitna da bi sada gubili vrijeme oko toga.

Aha. Da li to znači da ova tema u stvari i nije Prirucnik za odbranu i zastitu od zombija u pravom smislu (mislim na šta bi bilo kad bi bilo scenario), već samo zezanje na pojam zombi i kobajagi neke tamo zaštite od istih?

Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
Vidim, vidim, bogme nije ti lako samoj. I Pčinjski okrug je izgubljen, piši propalo. Ovaj je gori od Tomiše Vranjanca, katastrofa čista. Lakše metar u dupe nego cent u glavu..

Da sam bar malo nekulturan pa da vam psujem inteligenciju i blizu porodicu... Ali nisam. Tako cu da vas ostavim da nastavite da palamudite i da mislite da imate temu...i da vas zalim pomalo... I da nadjem forum gde je humor - humor, a zombi - zombi...

Dodato posle 33 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

:this:E moj Rusu, sad vidiš kako je meni ovdI ja jugu. :heat::wizard:teasewacko2

A tebi ako ne valja jug, znaš gde je sever. Ako ne, imam kompas viška pa ću da ti dam. Tamo ruže cvetaju i biće ti bolje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
:this:E moj Rusu, sad vidiš kako je meni ovdI ja jugu. :heat::wizard:teasewacko2

Drugarice Kalimerčice,
ja sam mislila da su svi s' jug otvorenog uma i srca al' se prevarih. :stupid:
Dolazim sa svu skalameriju pod HITNO kod tebe!yes3
Još ću se konsultujem s druga Vukajla u vezi s oruđa (znaš da je eksperAt)!:D:D
Da l' da ponesem :thinking:

budak-s-drskom-kovani.jpg

il'

oklagija1957.jpg

il' sa eskadrilu da dođem?:dntknw:

polikarac.jpg

Dolazi i drug Medo!:D Kaže 'oće i on da učestvuje!:D
Nije zbog butkicu već zbog drugarsku solidarnos'!yes3