Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Tu je ona, nemo se sIkiraš :). Verovatno je u neki tajni zadatak pa ne sme da se javlja da se ne oda. Ima samo da se pojavi sa izveštaj i sa te krofne, će viš. A kako mi miriše, će navata još jednog druga člana za našu stvar :).

Hvala draga! Sad je meni jasno!:stupid:
Drugarica Crvena nije džabe šefica i boginja od kujnu!yes3
Možda je već navatala novog druga člana! :D
Sad više neću da brinem uopšte, nego ću da utepam onih 600 zombova u avliju :hunter::dwarf:
i da navatam neko fala, (negde) pa će se vrnem da ti kažem!;) Oskudacija!:dntknw:

No oskudacija!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Tu sam, draga moja, nego sam bila nešto bolešljiva, pa se još oporavljam.
U poslednju akciju sam mnogo gadno prošla, zaskočili me na kvarno, njih mnogo, a ja sama i bRez beli lukac, no, znate me već, završilo se pogubno po njih, naravno, al' sam morala malo da se povučem u ilegalu da se odmorim.
A kol'ko vidim, imamo novog potencijalnog borca, mada, ništa mi se ne sviđa što kaže da "nije imao vreme da prelistava sve"... khm,khm, khm... :thinking:
Ali dobro, ako je voljan, neka krene da čita redom pa će ga testiramo, kao i sve ostale. ;)

A što se tiče kolačići, pa naraFski da sam vam nešto spremila. Nisam odavno i znam da ste se uželeli. Da se ne ponavljam, napravila sam vam krempite. Izvol'te i prijatno vam bilo.

krempita.jpg

Koza pasaran, nostra pita!
'Aj' u zdravlje ;)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Tu sam, draga moja, nego sam bila nešto bolešljiva, pa se još oporavljam.
U poslednju akciju sam mnogo gadno prošla, zaskočili me na kvarno, njih mnogo, a ja sama i bRez beli lukac, no, znate me već, završilo se pogubno po njih, naravno, al' sam morala malo da se povučem u ilegalu da se odmorim.
A kol'ko vidim, imamo novog potencijalnog borca, mada, ništa mi se ne sviđa što kaže da "nije imao vreme da prelistava sve"... khm,khm, khm... :thinking:
Ali dobro, ako je voljan, neka krene da čita redom pa će ga testiramo, kao i sve ostale. ;)

A što se tiče kolačići, pa naraFski da sam vam nešto spremila. Nisam odavno i znam da ste se uželeli. Da se ne ponavljam, napravila sam vam krempite. Izvol'te i prijatno vam bilo.

Koza pasaran, nostra pita!
'Aj' u zdravlje ;)

E Medo, Medo... Opet je zabrlj'o! CCC
Umesto da te obezbedi sa dovoljnu količinu beli lukac i da upotrebi svu onu medEcinu... yes3
Nema ga nigde!:thinking:

Samo mi je drago što si ti žena zmaj pa ti zombulidže ne mogu ništa ni sa ni bez beli lukac!yes3

Koza i lukac pasaran!

Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
Kolega (potencijalni), s obzirom da si od južnu prugu, može se desi da u tebi postoji skriveni potencijal za AZ borca, tj može da bidne od tebe nešto. Baci se pod hitno na prelistavanje, isčitavanje, prostudiravanje i tako to, pa da te testiramo. Mani se od Japanci i Japanke imaju si oni svoje zombove.

Znači prvo čitanje pa će te prepitamo.

Koza, pasat!

Mislim da sam poooodosta procitao na tu i slicne teme. Samo ne smem mnogo da se hvalim, jer ako stvarno dodje do WTSHTF ili TEOTWAWKI scenarija svi ce da pojure kod mene jer ce me smatrati za BOL. A sami nisu sposobni ni BOB da spakuju. Naravno kolega nesudjeni ako si citao bar koliko i ja znaces cemu sluze skracenice, a ako ne, rado cu ti preporuciti literaturu (koja je uglavnom na engleskom - na srpskom nema, mi u to ne verujemo), a ako treba i donecu ti je 16. kad dodjem na sajam lova i ribolova (na CD-u).
Ukoliko si citao vise od mene, bice mi drago da nesto novo naucim. I samo da dodam...od velikog broja apokalipsi koje nas mogu zadesiti, veruj mi da su zombiji jedna od srecnijih varijanti...

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Mislim da sam poooodosta procitao na tu i slicne teme. Samo ne smem mnogo da se hvalim, jer ako stvarno dodje do WTSHTF ili TEOTWAWKI scenarija svi ce da pojure kod mene jer ce me smatrati za BOL. A sami nisu sposobni ni BOB da spakuju. Naravno kolega nesudjeni ako si citao bar koliko i ja znaces cemu sluze skracenice, a ako ne, rado cu ti preporuciti literaturu (koja je uglavnom na engleskom - na srpskom nema, mi u to ne verujemo), a ako treba i donecu ti je 16. kad dodjem na sajam lova i ribolova (na CD-u).
Ukoliko si citao vise od mene, bice mi drago da nesto novo naucim. I samo da dodam...od velikog broja apokalipsi koje nas mogu zadesiti, veruj mi da su zombiji jedna od srecnijih varijanti...

Dakle, ZOMBE. Nisi čitao OVU NAŠU temu, za ostale nas ne interesuje. A i za skraćenice i ostalu literatutu si pobrkao temu, pa si pronađi odgovarajući i metni si ih tamo sa sve CD.

PS-
Osim toga, ja nisam kolega, nego koleginica.

Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
Dakle, ZOMBE. Nisi čitao OVU NAŠU temu, za ostale nas ne interesuje. A i za skraćenice i ostalu literatutu si pobrkao temu, pa si pronađi odgovarajući i metni si ih tamo sa sve CD.

PS-
Osim toga, ja nisam kolega, nego koleginica.

Oprostite koleginice, ali jesam citao ovu temu i dobro mi je poznata. Ostalo sam pomenuo reda radi. A i literatura je itekako vezana za ovu temu. Na ovaj ili onaj nacin. Kao i sve ove skracenice. A ako nisi upoznata sa znacenjem ili bi htela da me dopunis ili te jos nesto interesuje, voljan sam da dam sva objasnjenja.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Oprostite koleginice, ali jesam citao ovu temu i dobro mi je poznata. Ostalo sam pomenuo reda radi. A i literatura je itekako vezana za ovu temu. Na ovaj ili onaj nacin. Kao i sve ove skracenice. A ako nisi upoznata sa znacenjem ili bi htela da me dopunis ili te jos nesto interesuje, voljan sam da dam sva objasnjenja.

Nemaš ti šta da objašnjavaš starim borcima. :acute:
Njih možeš samo da slušaš i da govoriš: "Razumem"! yes3
Mnogo si drčan za jednog novajliju.
Prema tome, kreni ti lepo od početka, pa kad pročitaš celu temu, ako si još uvek voljan da budeš AZ borac, javi se da te testiramo.
Ako nisi, udalji se iz iste.

Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
Nemaš ti šta da objašnjavaš starim borcima. :acute:
Njih možeš samo da slušaš i da govoriš: "Razumem"! yes3
Mnogo si drčan za jednog novajliju.
Prema tome, kreni ti lepo od početka, pa kad pročitaš celu temu, ako si još uvek voljan da budeš AZ borac, javi se da te testiramo.
Ako nisi, udalji se iz iste.

Vec sam procitao....ali ne razumem zasto sam novajlija. To sto sam skoro ragistrovan ovde ne znaci da sam od juce. Sta je test? I da, ako mislite da sam "novajlija", sto mi ne postavite neko pitanje na koje novajlije ne znaju odgovor, pa da vidimo gde sam.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Vec sam procitao....ali ne razumem zasto sam novajlija. To sto sam skoro ragistrovan ovde ne znaci da sam od juce. Sta je test? I da, ako mislite da sam "novajlija", sto mi ne postavite neko pitanje na koje novajlije ne znaju odgovor, pa da vidimo gde sam.

Da si čitao, znao bi da testiranje, kad su potencijalni muški članovi u pitanju, vrše starije članice AZ pokreta i da se sastoji iz nekoliko delova.
Nije ovo škola pa da odgovaraš na pitanja, treba da se pokažeš na delu.

Prema tome, ne laži da si čitao, nego kreni od početka pa čitaj stvarno.
A novajlija si ovoj temi. Dok ne prođeš sve testove i dok se svi na izjasnimo da si primljen, nemaš prava da raspravljaš na ovu temu.
Dakle, na čitanje, ovog puta stvarno, pa ćemo onda da pričamo. Dok ne pročitaš, nemamo o čemu. :acute:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749

wacko2wacko2wacko2, ma sve si nam sa to tvoje izlaganje objasnio :dance2:. A i šire. OD "ostalo" i "reda radi" neće ni diskutujemo.

Šefica ti je sve lepo objasnila, tako da ti preostaje samo čitanje ili tutanj-

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag