Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Drugarice Milenčice svaka čast i hvala na objašnjenju!thnks
Još bi te molila da mi objasniš ti testovi na strani državljani, čisto da znam (ako zatreba)!wacko2
Ja sam nova, pa sve mi se čini da, osim ovu obuku s' mezetluci, drugu nisam imala.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Drugarice Milenčice svaka čast i hvala na objašnjenju!thnks
Još bi te molila da mi objasniš ti testovi na strani državljani, čisto da znam (ako zatreba)!wacko2
Ja sam nova, pa sve mi se čini da, osim ovu obuku s' mezetluci, drugu nisam imala.:dntknw:

Pa ja mogu samo da ti opišem ovaj što sam ga sad nedavno sprovela... To je procena opšte psiho-fizičke sposobnosti sa akcentom na fizičku jer malo ludosti možeš da oprostiš (ako je lovaran što si prvo utvrdila). Prvo malo da ti sprema po kući - tepisi, zavese, prozori pa onda oni već spomenuti mezetluci da izede pa onda pravac spavaća soba! Tu ga proveravaš i proveravaš jer je jako bitno da u kritičnim momentima borbe ne bude šonja već da imamo koristi...
E, sad ja ima taj problem sa tog nesretnog Klunija, ne mogu da ga se rešim - plače, kuka a ja duševna žena...

ps testovi se ponavljaju bar desetak dana

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pa ja mogu samo da ti opišem ovaj što sam ga sad nedavno sprovela... To je procena opšte psiho-fizičke sposobnosti sa akcentom na fizičku jer malo ludosti možeš da oprostiš (ako je lovaran što si prvo utvrdila). Prvo malo da ti sprema po kući - tepisi, zavese, prozori pa onda oni već spomenuti mezetluci da izede pa onda pravac spavaća soba! Tu ga proveravaš i proveravaš jer je jako bitno da u kritičnim momentima borbe ne bude šonja već da imamo koristi...
E, sad ja ima taj problem sa tog nesretnog Klunija, ne mogu da ga se rešim - plače, kuka a ja duševna žena...

ps testovi se ponavljaju bar desetak dana

Milenčice, baš ti hvala i svaki ti se dao!thnks
Videla sam ja davno kako si ti požrtvovana žena! :yea:
Još onomad kad si obezbedila sredstva za kupovinu šeširi i ostalu opremu na ženski deo pokreta
a sve sa taj drug stranac Kluni!
Znači prvo državnički poslovi pa posle testiranje!!!:D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Marsovka, draga, sad, pošto sve znaš, sledeći koji se prijavi ide kod tebe na test.
Kod mene ono standardno na krkanluci, beli lukac i kobrovaču, a kod tebe na sve ostalo.
Da ujedno i vidimo dal' si sFatila sve što treba.
Nije da ja sumnjam u tvoje sposobnosti, Bože sačuvaj, nego jednostavno, to do sad nisi radila.

A ministar Re mi se javio prekjuče tek da kaže da je živ i zdrav ali mLogo zauzet s državnički poslovi, pa će se javi za koji dan.
Nemo' da mi se sekiraš. ;-)

Milenčice dušo, reci kluniju da je bolje da ti te pare uplati na račun, stvarno ti ne treba fudbalski klub.

A muški deo nam se ućuta totalno... mora da su se opet negde zapili, ccccccccccccccccc...

'Ajd' u zdravlje! :)

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Nešto se razmišljam, :thinking:da nije slučajno muški deo zakasao na onoj paradi, kako se zove...., pa ih zarobili paraderski zombovi?wacko2 Možda treba da ih oslobađamo?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
3064389780
3064389780
3064389780_fbabf56384.jpg

Samo vas posmatram, sa tajnog zadatka... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
:butcher:
3064389780
3064389780
3064389780_fbabf56384.jpg

Samo vas posmatram, sa tajnog zadatka... :blum3:

E nEste li sad za tepanje? (čitatati sa naglaskom na a!). Mi se ovde sIkiramo:butcher: gdI ste i šta ste, da vas oni ponosni nisu skembali u kakav jendek El sokak a vi!!!!!!!!!!

Lepo ja rekoh da su odleteli u toplije krajeve :acute:. cccC

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Pa da, a mi da se mrznemo ovde u čarapice i halteri. Ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc...
Sram da gi bude sve po red! :beee:

A i onaj Pyc, nigde ga nema, a treba da nam napravi nove uniforme za zimu. Niko bre ništa ne radi, sramota jedna!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Jao ljud ja sam se preladila. Ona uniforma mi je sada malo kratka za ove ladne dane.

Jedan divni vatrogasac je prolazio i dao mi pantalonice malo su mi velikeeeeeeeeeeeeeee ali valjda ce posluziti dok nestignu nove uniforme.

028-vatrogasne-pantalone-FD10-1.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Ja sam izvukla stare krpice, tek da se ne pre'ladim dok stignu zimske uniforme. Nadam se da ih nećemo čekati do proleća. :vorred:

blue-coat.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag