Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Drage moje saborke i saborci, konačno je završen prvi deo, dugo najavljivanog, prvog srpskog priručnika za odbranu i zastitu od zombija. Pod nazivom RATNI DNEVNIK grupe boraca protiv ZOMBIJA
Daklem, IZIŠ'O UDŽBENIK ! ! !

Pa izvolite ....

Kod:
[FONT=Arial][COLOR=Teal][B]Ratni dnevnik.rar[/B] (4,776 KB)[/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=teal]/91str.
[URL="http://www.4shared.com/get/s_PUtuN-/Ratni_dnevnik.html"]4shared.com - free file sharing and storage - download[/URL]
password: SerbianForum.org[/COLOR][/FONT]

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Eminencijo, lepo te je ponovo videti ovde. :)
Nadam se da si pratila šta se u međuvremenu dešavalo, jer smo mnooooooooogo napredovali.
U svakom slučaju, hvala za udžbenik. ;-)

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Tja, izgleda da sam ja odavno izgubila šifarnik, da ne bude pogresno shvaćen dnevnik da objasnim:
Cilj mi je bio da se prisetimo i odamo čast i poštovanje prvoj generaciji AZ-borca, pre svega mislim na Krejzija, equus-a, Lapidusa i njega od svuda, onakva maštovitost, kreativnost i ingenioznost se ne zaboravlja lako...
Obećanje je obećanje :roll:
"radoznalica veceras dezura...mo's da spavas dok ne izidje udžbenik...sve oce da zna prva...tako da nece spavati ... oce bice i kongres..."
Tako da, na zalost, dnevnik ne sadrži nikakvu vojnu strategiju. :-(

Bići iskrena, nisam pratila sta se dešavlo od mog odlaska, ali drago mi je da ste mnooogo napredovali :curtsey:

Hvala na lepim rečima , ali neću se zadržavati puno - razlog... eh sada moram da citiram equus-a, on je to savršeno objasnio
Pridružujem se, mada moram da primjetim prateći njene dosadašnje postove, da joj je stav i pristup problemu prilično radikalan (pohvalno). Za razliku od takozvane Mata Hari ili Lilit tehnike koju praktikuju ostale članice AZFŽ-a, a koja prije svega podrazumjeva emotivno i fizičko slamanje tretiranog muškog primjerka zombiranog Homo Erectusa metodom dugotrajne i iscrpljujuće parterne gimnastike u paru, čije finale dostiže klimaks u vidu gotovo ritualnog vezivanja ''muda u mašnu'', kao krajnje potvrde uspješno odrađenog zadatka, pristup Samer bi se prije mogao opisati kao Lara Kroft, Crvena Sonja ili Modesti Blejz tehnika. Ova tehnika je daleko obuhvatnija jer ne poznaje ni polnu, ni starosnu, ni socijalnu selektivnost u pitanjima tretiranja zombiranih subjekata. Ta svojevrsna, fantastična nadogradnja koju je postigla Samer je ni u kom slučaju ne diskvalifikuje kod moguće upotrebe Mata Hari ili Lilit tehnike za koju po prirodi pola ima urođene predispozicije. Dakle, samo je pitanje lične operativno-taktičke procjene za koju od ove dvije komplementarne tehnike će se u konkretnoj situaciji opredijeliti.
Čestitam Samer.

Sve tačno i istina, tako da bih vam uz ovu moju nesrećnu tehniku :-( donela više štete, nego koristi :dntknw:

Želim vam puno uspeha u budućim borbama!

Koza nostra! No pasaran!
(drago mi je da su se održala ova dve Lapidusove parole :0girl_smile: )

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Iziš'o udžbenik, iziš'o udbenik... Pa jesi li ga pisala sa šivaću mašinu, ili sa kucaću? Šta je ono? I šta radite više? Od kad nema onog malog Joce, ja moram da se bakćem oko saint germana... :D

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Iziš'o udžbenik, iziš'o udbenik... Pa jesi li ga pisala sa šivaću mašinu, ili sa kucaću? Šta je ono? I šta radite više? Od kad nema onog malog Joce, ja moram da se bakćem oko saint germana... :D
Štrikano u word-u frket verzija, ali posto je kod tebe izgleda klot
izvoli frket
give_rose_girl.gif

Kod:
[B][FONT="Arial"][URL="http://get.adobe.com/reader/download/"]Adobe Reader X (35.09 MB)- winXP, 32-bit[/URL]
ili
[URL="http://cdn01.foxitsoftware.com/pub/foxit/creator/desktop/win/3.x/3.0/enu/FoxitPDFCreator302_enu_Setup.exe"]Foxit PDF(32-bit)-winXP, vista, 7[/URL][/FONT][/B]
Mogao si biti malo razumljiviji sa ovim postom :girl_sad: a ne da šaljes i propratno pismo...Uzgred da vam prenesem srdačne pozdrave od NjegaOdSvuda

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ovom prilikom se i javno izvinjavam šefu iz senke summer, jer je kod mene ostao stari šifrarnik, a i sad vidim da su mi mašinu zaposeli zombovi, te mi sve pogrešno prikazuje, izvrće i brljavi! Hvala joj i za dodatnu pomoć, biće od koristi! U znak zahvalnosti, molim da mi se u kadrovskoj u naredna 3 meseca odbije po 30% od dnevnica i putnih troškova, kao i 25% od vandrednih prihoda i prebaci na njen račun! Predložio bih i druge da slede ovaj primer, jer je saborkinja summer svojim radom i požrtvovanjem to zaslužila!
I da, dosta je više sa bockanjem i provokacijama, samo se time bavite, hoće li neko predložiti nešto konstruktivno, ili da se kolektivno preorijentišemo na skupljanje sekundarnih sirovina, kao primarnoj delatnosti? :D

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Hvala Rekontro, dobro de, dovoljno je bilo ono jedno izvinjenje, ali kad si vec zapeo nek' ti bude. Izgleda da nisi samo ti izgubio šifarnik.
Rekontro sada je tebe samo proviđenje bacilo u ovu temu, sjajna ideja to sa sekundarnim sirovinama da zadovolje primarne potrebe, nema bre para za leba. Zahtevam od kadrovske da se ovi procenti prebace na pyc-ov racun, ukljucujuci i mojih 50%; da požuri malo sa tim zimskim az uniformama, (pyc bre, ozepšće nam saborke :girl_mad: ) u nameri da pohvatamo što veći broj zombificiranih subjekata (po mogućstvu predikata i objekata) ne bismo li ih obučili tehnici skupljanja sekundarnih sirovina. Za početak dovoljno pet-šes', a sve u cilju napretka ovog veselog pokreta.
koza nostra!no pasaran!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Niko ovde ništa ne radi, sve sami lelemudi i dizajneri, odoh ja sa zjovanom da skupljam kristale i bijem se sa titanima... :D

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Sakupio sam 2 kristala, ostao je još jedan, koji čuva saint germanov nećak, zli titan sa čudesnim moćima! Ulukiora gde si? Niko nas ne razume, ali kad spasemo svet od zlih sila biće nam zahvalni... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag