Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Banja, banja tebi treba, to će ti i doca reći, ili tematske večeri i okupljanje istomišljenika-štrikanje, heklanje, vez... :D Jeste da nije u duhu pravilnika i moralnih načela AZ pokreta, ali predložiću da ti se iz zajedničkog fonda odobre sredstva za rehabilitaciju. Tek počela da radi a već traži bolovanje! Gde su nam oči bile... :blum3:

:what:E sad je stvarno dosta i što je mlogo - mlogo je i preterala Dara meru ...!
Ministre Re ako te sad do'vatim i propuŠtim kroz šake :evil:ima da se ovako javiš za reč!

jack-n.jpg
:blum3:

Da si ministre sto puta i admiral i štatijaznam!
Koj ti je tražio bolovanje, rehabilitaciju i banju za živci i iz čijih sredstava da odvojiš??? :?:
Ti misliš svaki je na grbači!? Pa malko bolovanje, malko odmor...:beach:
Al' to ću u tri oka ja s tobom:black eye:

Dok se ja ovde lomatam i borim sa zombovi ti preferiraš preferans!
Od para koje sam ti poslala ni sekretarušu nisi zamenio
da ti prenese za uspešnu akciju kod Male Krsne! C C C :bomb::-x

Sedam dana čekam da se javU (i snu) stariji članovi. Samo Joca dete zove u akciju.to_become_senile
Ljuba nabavila neke ćelave mačke pa ih usput potamanismo.:dwarf:
Crvena da se nisi javila sa ovu papričicu i lukac ja bi se debelo zabrinula za tebe!:vorred:
Kalimerčice nema nigde (možda su opet državnički poslovi).:vorred:
Samo drug Pyc pita, treba l' kakva pomoć i trudi se da nam napravi ubitačne uniforme.
Videla sam kako je Ljubi napravio onaj šalter na grudima, pa kad zomb priđe, a Ljuba samo ''fik'' i gotovo.:dwarf: Koliko se genijalnosti krije iza tog modnog vrištanja!:lol:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Tu sam, tu sam. Javljam se samo na kratko. Stanje redovno, sve OK.

Opasno žurim, na terenu sam, na Jugu se radi u najveće!!!!!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
U Šumadijskom okrugu primećeno pojačano zombovsko-grandovsko-farmersko delovanje!
ztzombay.png

Kako sam se našla sama u prostorijama AZ i bez moguTJnosti savetovanje sa stariji članovi,
reših da preduzmem određene mere!:hunter:

Malko sam se troumila oko izbora naoružanja
(papričice,lukac il' vatreno..., papričice,lukac il' vatreno...)
pa sam rešila da ponesem sve!

srpski-tenk.jpg

Akcija je dala odlične rezultate ali zbog brutalnosti prizora (ako dođe dete Joca)
pokazaću samo sledeTJe!

plushzombieapart.jpg

Dragi moji saborci i saborkinje svuda sam postavila sledeću opremu...

zombies-break-glass.jpg

Toliko u ovaj izveštaj!vinsent
Koza nostra! No pasaran!to_keep_order

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Auuuuuuuuuuuuuu, pa to bilo gadno!
Draga Marsovka, svaka ti čast i svaki ti se dao! :yea:
Ako treba pomoć, javi. Ja odmah stižem sa svojom macom...

VODI TIGRA.jpg

A ako treba, povešćemo još nekoga. ;)

Naravno, svu oprem uvek nosim sa sobom, ič se ne sekiraj,

i garlic.jpg ,
i papricice.jpg ,
i Popularna rakija Kobrovaca.JPG .

Ti samo javi, mi stižemo! ;)

Koza nostra! No pasaran!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Odoh večeras na partiju preferansa, neće me biti u osmatranju i izviđanju, niti ću biti dostupan u operativnom centru AZ pokreta. Nemoj nešto da ukakite, pa posle da lupate glavom o zid i vičete "nismo hteli"! Ili još gore da se busate u grudi nekakvim sličicama, kvazi trofejima, a zombiji nam preplavili zemlju! Pošto mister equus nije prisutan, samo sam hteo da vam skrenem pažnju, jer mudra zapažanja i taktička borba su njegov resor! I da, i ako je petak, ne preterujte sa alkoholom, ja ću vršiti večeras neka ispitivanja na tom polju pa ću vam javiti do kakvih sam zaključaka došao... Budite dobri...

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Odoh večeras na partiju preferansa, neće me biti u osmatranju i izviđanju, niti ću biti dostupan u operativnom centru AZ pokreta. Nemoj nešto da ukakite, pa posle da lupate glavom o zid i vičete "nismo hteli"! Ili još gore da se busate u grudi nekakvim sličicama, kvazi trofejima, a zombiji nam preplavili zemlju! Pošto mister equus nije prisutan, samo sam hteo da vam skrenem pažnju, jer mudra zapažanja i taktička borba su njegov resor! I da, i ako je petak, ne preterujte sa alkoholom, ja ću vršiti večeras neka ispitivanja na tom polju pa ću vam javiti do kakvih sam zaključaka došao... Budite dobri...

smile3:blum3::acute::);)

Drage moje i dragi moji, vi ste jedna potpuno genijalna i otkačena družina. I - obožavam vas! Eto, morala sam ovo javno da vam kažem, pa nek crknu zombovi!!!. Nije što ste moji, nego ste najbolji. Upelšate mi dan :yea:smile3:blum3::dance2:

yes3yes3yes3

Pogledajte prilog 8193

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ljudi stepenice do nebesa su se pojavile idem sada da zavrsim sa saintom jel hoce neko samnom zadnji put vas pitam?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Naoruzanje spremno.

A ti Uli kreni sam u bitku, ko je nama pomagao u nasim bitkama. NIKO. Zato budi musko pa lepo ti kreni uz stepenice. Sticices valjda do sutra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag