Član
- Učlanjen(a)
- 03.12.2009
- Poruka
- 5.036
Banja, banja tebi treba, to će ti i doca reći, ili tematske večeri i okupljanje istomišljenika-štrikanje, heklanje, vez... Jeste da nije u duhu pravilnika i moralnih načela AZ pokreta, ali predložiću da ti se iz zajedničkog fonda odobre sredstva za rehabilitaciju. Tek počela da radi a već traži bolovanje! Gde su nam oči bile... :blum3:
:what:E sad je stvarno dosta i što je mlogo - mlogo je i preterala Dara meru ...!
Ministre Re ako te sad do'vatim i propuŠtim kroz šake :evil:ima da se ovako javiš za reč!
Da si ministre sto puta i admiral i štatijaznam!
Koj ti je tražio bolovanje, rehabilitaciju i banju za živci i iz čijih sredstava da odvojiš??? :?:
Ti misliš svaki je na grbači!? Pa malko bolovanje, malko odmor...:beach:
Al' to ću u tri oka ja s tobom:black eye:
Dok se ja ovde lomatam i borim sa zombovi ti preferiraš preferans!
Od para koje sam ti poslala ni sekretarušu nisi zamenio
da ti prenese za uspešnu akciju kod Male Krsne! C C C :bomb::-x
Sedam dana čekam da se javU (i snu) stariji članovi. Samo Joca dete zove u akciju.to_become_senile
Ljuba nabavila neke ćelave mačke pa ih usput potamanismo.:dwarf:
Crvena da se nisi javila sa ovu papričicu i lukac ja bi se debelo zabrinula za tebe!:vorred:
Kalimerčice nema nigde (možda su opet državnički poslovi).:vorred:
Samo drug Pyc pita, treba l' kakva pomoć i trudi se da nam napravi ubitačne uniforme.
Videla sam kako je Ljubi napravio onaj šalter na grudima, pa kad zomb priđe, a Ljuba samo ''fik'' i gotovo.:dwarf: Koliko se genijalnosti krije iza tog modnog vrištanja!:lol: