Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Od sada ja sam vas zombi master i u ovoj temi bilo sta u vezi sa zombijima me pitajte ja cu vam tacno odgovoriti



Ova tema vam moze spasiti zivot
 
Član
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
69
Koliko dlaka na peti ima jedan prosjecan zombi izmedju 1000 i 1500 godina?
:butcher: :butcher: :butcher:
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Da nisi citao mozda uputstvo FBI kako se izboriti protiv zombija ? :girl_haha:
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
пази, зјоване, ко што видиш, ниси овде само ти опасан.
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za stravične ljudske žrtve na Haitiju smo svi čuli. Koliko je poginulo Zombija?
 
Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Svjesni smo prisutnosti istih i pretpostavljam da se svako može nositi sa pojedinačnim napadima.

Ali kada je već otvorena ova tema bilo bi lijepo da neko, ko se razumije u to, napiše nekoliko savjeta kako se ponašati u slučaju najezde grupe zombija.

Hvala unaprijed!
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
1400049628.jpg




Fully illustrated and exhaustively comprehensive, "The Zombie Survival Guide"is one's key to survival against the hordes of undead who may be stalking thestreets right now.The Zombie Survival Guide is your key to survival against the hordes of undead who may be stalking you right now. Fully illustrated and exhaustively comprehensive, this book covers everything you need to know, including how to understand zombie physiology and behavior, the most effective defense tactics and weaponry, ways to ....
 
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
1400049628.jpg




fully illustrated and exhaustively comprehensive, "the zombie survival guide"is one's key to survival against the hordes of undead who may be stalking thestreets right now.the zombie survival guide is your key to survival against the hordes of undead who may be stalking you right now. Fully illustrated and exhaustively comprehensive, this book covers everything you need to know, including how to understand zombie physiology and behavior, the most effective defense tactics and weaponry, ways to ....

хвала радозналице. кад већ нема меродавног (питам се нису ли њега већ сколоматали... онда је опасност још већа), сваки савет је добродошао.
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Guglajuci netom sam nasla uputstvo FBI (ili MI6) kako se odbraniti od zombija. Na zalost sada ne mogu da se setim gde sam to procitala. Ali probacu da nadjem i postavim ovde.:)


Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija je ključ za vaš opstanak među hordama neupokojenih koji vas možda već sada opkoljavaju. Ilustrovana i iscrpna, ova knjiga pokriva sve ono što treba da znate, uključujući i poimanje psihologije i ponašanja zombija, najefikasnije taktike i oružje za odbranu, opremanje vašeg doma za dugu opsadu i načine da preživite i prilagodite se svakoj teritoriji ili terenu.

Najvažnijih 10 lekcija za preživljavanje napada zombija:

1. Organizujte se pre nego što ustanu!
2. Oni nemaju straha, zašto biste ga imali vi?
3. Koristite glavu: njihove odsecajte.
4. Sečiva ne moraju da se pune municijom.
5. Idealna zaštita – tesna odeća, kratka kosa.
6. Popnite se uz stepenište, a onda ga uništite.
7. Manite se automobila, koristite bicikl.
8. Stalno se krećite, krijte, budite tihi i na oprezu!
9. Nijedno mesto nije bezbedno, već samo bezbednije.
10. Zombija možda više nema, ali opasnost je stalno prisutna.

Ne traćite nepromišljeno ono najvrednije što imate – život. Ova knjiga je ključ za vaš opstanak među hordama neupokojenih koji vas možda već sada opkoljavaju, a da vi to ni ne znate. Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija nudi vam potpunu zaštitu kroz pouzdane, proverene savete lalp da sačuvate sebe i sebi drage suočeni sa živim mrtvacima. Ovo je knjiga od koje vam može zavisiti život.

Publishers Weekly

U ovoj nečuvenoj parodiji na vodiče za opstanak, scenarista humorističke serije Saturday Night Live Bruks priprema čovečanstvo za njegovu eventualnu bitku sa zombijima. Od sina Mela Bruksa se i očekuje da poseduje genetske predispozicije za humor i to je u njegovom slučaju uistinu tačno, što se ovde neumorno ispoljava: on opisuje praktično svaki mogući susret zombija i čoveka, izlaže detaljne planove za odbranu i napad i upoznaje nas sa zabeleženim napadima u periodu od 60.000 godina pre naše ere pa do 2002. godine. Pripremajući se za taj katastrofalni dan kada mrtvi budu ustali, Bruks čitaoca podstiče da upozna sam sebe, svoje telo, naoružanje, okolinu i, za svaki slučaj, puteve za bekstvo. Neki zabavniji delovi knjige obuhvataju i Bruksovu analizu svih aspekata zombi-stanja, kao i pojedinačne analize posvećene postupcima neophodnim za opstanak – npr. to da član ekipe lovaca na zombije mora sa sobom u svako doba imati dve signalne rakete, ogledalo, dnevne porcije hrane, lični pribor za jelo i čuturicu, te dva para čarapa... Komično, ali istovremeno i krajnje iscrpno.

Ovo je nesto slicno onom uputstvu. :)
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top