Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Dal od pijanku i jedenje, dal od zombovi, ja nikako nisam evo već 4 dana mogla da dođem ovdI. Sve server eror, pa server eror, hebati tog Erora!
Za toJ su ti sve krivi zombovi... A, čujem i neki Rajko se ovdaM mota - zadužen za ovoJ i onoJ,a ne radi svoj pos'o... ccccc...moraćemo Jopet da si fatamo kobrovaču i motku sas govnjivi kraJovi,pa...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Za toJ su ti sve krivi zombovi... A, čujem i neki Rajko se ovdaM mota - zadužen za ovoJ i onoJ,a ne radi svoj pos'o... ccccc...moraćemo Jopet da si fatamo kobrovaču i motku sas govnjivi kraJovi,pa...

S kobrovaču i ono venče od lukac beli al domaći ne od oniJA kineski. Oni samo liču na lukac a ne rade i naravno s tu motku sa go...bip...mna. Nego... Rus ga nešto nema, dal traži nova jajca, šta li radi taj čovek!?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Samo pričate, vidite šta rade školovani ljudi...

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Auuuuuuuuuu, ministre, pa tebe nema-nema pa se izgubiš!
A kad dođeš, o'ma nešto gunđaš.
GdeJ si bre ti? Šta radiš? Tepaš li još zombe po Banat ili si rešio da nas napustiš skroz?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
700c891697.jpg

Samo vas posmatram...
imageres.php

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ja sam ozbiljan čovek, ne idem na žurke, samo na brifinge, koktele, prijeme i poslovne sastanke. Arbajt! :D

Nisi ti ozbiljan, ministre moj dragi, ti si PREozbiljan. I moraš malo više da se družiš s nas, inače će postaneš ministar od namćorluk!
Naše žurke su i pijanke, i kokteli, i poslovni sastanci, i brifinGi, i sve po red!

Prema tome, Kalimerčice, kad kreneš da skupljaš društvo, svrati i po ministra Rekontru i Damu, odavno nam nisu bili. A ja odo' u nabavku, treba lepo da vas dočekam.

U zdravlje! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag