Niko razuman ne može ozbiljno prihvatiti tvoje mišljenje, pogotovu kada karikiraš i manipulišeš istorijskim podacima. Kažeš: "...molim vas,6 000 000 ljudi pretvoriti u pepeo za 2 godine?Pa to je nemoguće." Ko i gdje se to tvrdi da je svih 6 miliona Jevreja spaljeno? To je tvoja konstrukcija. 6 miliona Jevreja ubijeno u drugom svjetskom ratu, a samo jedan dio od toga broja je spaljen.
Nadalje, vidljivo je da imaš posebnu averziju prema komunistima. Imaš pravo na to, ali, pripisivati komunistima sva stradanja ovoga svijeta, prava je nebuloza. Zar stradanja i ratova u svijetu nije bilo i prije pojave komunizma uopšte? Bilo ih je, naravno, i to veoma mnogo i veoma kontinuirano, samo što nekada nisu bila tako dobro razvijena sredstva za uništavanje i ubijanje, kao što su se usavršila u 20 vijeku, pa su otuda i brojke ubijenih u ratovima daleko veće nego nekada, kada se ubijalo samo hladnim oružjem.
Jesu li Džingis-kan, Hanibal, Cezar, Napoleon, Hitler, otmanski carevi, vođe krstaških ratova.... bili komunisti, ili Jevreji?
Brineš se ko će platiti ratnu otštetu za navodnih 60 miliona (kako se samo neodgovorno razbacuješ ovim brojkama) ruskih nacionalista pobijenih u oktobarskoj revoluciji, a ne pominješ 8,7 miliona poginulih vojnika Crvene armije (i preko 14 miliona civilnih žrtava) koja je presudno uticala na ishod drugog svetskog rata i uništavanju najvećg zla koje se ikada pojavilo u ljudskoj istorioji, a koje se zove nacizam. To zlo je uništeno zahvaljujuću, prije svega komunistima, odnosno SSSR-u .
Čovjek zaista mora imati iskrivljen osjećaj za istinu, pa ne priznati te istorijske činjenice.
Sve je to lepo cifre prepucavanja, bla bla bla, ja sam jedan od onih koji su uvereni u to da je Hitler bio zrtva ne zlocinac, ali to je moje ubedjenje i nemam nameru nikog da navodiim na bilo sta niti da se prepucavam sa bilo kim. ALI postoje na stotine primera u skorijoj istoriji koji nam govore o tome da je mnogo zla na ovom svetu i vracaju na taj nesretni drugi svetski rat, koji mnogi i neznaju tacno kako je poceo, da skrenu sam sa teme izvinjavam se poenta prave price je u tome Srbija kao drzava je zrtva mediske kampanje stranih sila (saveznika, znate onih koji se bore za slobodu i demokratiju) xaxaax, a opet niko to ne uvidja na pravi nacin, sta je sa irakom ? on je bio u saveznickoj alijansi tokom 2 SV. rata, od cega su ga oslobodili, mozda od viska nafte?, itako da lje i tako dalje, nas srbe nazivaju deco-ubice, a jesmo li to mi, mi to najbolje znamo da nismo, tako da sve cifre brojke, komentari ubistva i tako dalje ostaju samo za budale koje ce se prepucavati i narednih 70 godina. ali za kraj evo jedne i jedine cinjenice da istorija koja je napisana ima mnogo propusta za one koji pazljivo slusaju gledaju i pamte, pa onda pitanje kako mozete verovati nekome ako ste sigurni da ipak izokrece po malo istinu (*malo -mnogo) i na kraju J***s drugi svetski rat kao takav i sve Naciste i Komuniste mi smo Srbi a procice mo gore i od jednih i drugih ako se ne uzmemo u pamet i malo pogledamo u nazad