Prevara zvana Holokaust!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
03.12.2011
Poruka
41
Odlično što kažeš da ja manipulišem podacima iz istorije,ti onda očigledno znaš bolje od mene.Reci mi molim te gde su te silne jame sa mrtvim Jevrejima?Ili jel znaš gde su te silne kosti Jevreja?Gde je to?Da li postoji i jedan dokumentarac (na televiziji,vidim da se toga hvataš ili istorije u osnovnim i srednjim školama,satiru mlade mozgove o 6 000 000 "
odabranih" iako nema dokaza o tome) koji je našao svih nekako ubijenih Jevreja,ili da je iko našao 6 000 000 Jevreja u pepelu,u jami,ili bilo gde drugde?Jesu,do 300 000 Jevreja,ali hoću dokaz o 6 000 000 njih.Što se holokausta tiče,očigledno misliš onako kako ti se servira na televiziji ili u nekakvim knjigama,umesto nezavisno i svojom glavom..
Gore lepo piše da nema dokaza,nema ih ni danas.U Srebrenici je navodno ubijeno 7 000 muslimana.Radovan Karadzić u svojoj knjizi "Moja odbrana" je lepo objasnio i dokazao,pa čak i naveo imena davno mrtvih muslimana,koje su spakovali zajedno sa ovima iz Srebrenice,pa nadalje kako su broj stvarnih žrtava množili sa deset i sto.Slično je i sa silovanim muslimankama koje su svetski mediji naveli da je bilo na hiljade,sve dok jedan ako se nevaram Nemački reporter nije došao do Bosne i saznao za tek 4 silovanja.No,nadji mi molim te 6 000 000 mrtvih,tj nadji mi dokaze da verujem u to,nadji te grobnice ili jame sa tim Jevrejima,nadji te tone pepela i stavi ovde da svi vide kako ja neznam ništa i kako navodim netačne činjenice?Prouči još jednom gore klip "Prevara zvana Holokaust".Danas hapse ljude koji poriču da se dogodio Holokaust,da li ti to nešto negovori?

Što se tiče komunista.Dobro pročitaj predzadnji moj post još jednom.200 000 000 života Arijevaca je izgubljeno u bratoubilačkim ratovima (u 200 000 000 ljudi sam stavio i komuniste i nacionaliste,dakle sve skupa,od oktobarske revolucije,u 1 i u 2 svetskom ratu).Napoleon (jako poštovao Srbe i Karadjordja),Hitler (divio se Srbima) i Cezara nemoj mešati sa kojekakvim Turcima (Otomansko carstvo) i vodjama crnih rasističkih hordi koji su hteli da porobe celu Evropu pre vekova i vekova.Prvi navedeni ljudi su bili veliki ratnici i vodje svojih naroda koji su svoje živote dali za svoju zemlju i njene buduće generacije.Takodje,ponovo,razmišljaš onako kako ti je servirano.Rekli su ti šta da misliš a ne kako_Opet sam ti to rekao pošto braniš komuniste a nemaš predstavu KAKVO SU TO KRVNICI I UBICE BILI.Braniš ideologiju materijalizma,uništavanja nacionalnog indetiteta i razdor najsvetijeg,PORODIČNE VREDNOSTI (znaš,komunisti podržavaju pedere).Demokratija je prethodnica komunizma.

Učlanjen(a)
03.12.2011
Poruka
41
EVO TI SLAVNA CRVENA ARMIJA!

[video=youtube_share;mx2ot9c7SOU]http://youtu.be/mx2ot9c7SOU[/video]

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ovdje sve jasno. Ti svoje "znanje" stičeš iz propagandnih klipova, napravljenih s ciljem da se na njih lijepe oni koji ne znaju pravo znanje, pa ih je lako izmanipulisati, a ja sam svoje znanje stekao u relevantnim udžbenicima, pa me ovakve budalaštine kao što je ovaj poslednji klip ni malo ne impresioniraju, jer je jasno i malom djetetu s kakvim ciljem su napravljene. Ovakvi manipulatori i rasisti kao što je Dvid Duke, koji ističe kako je Crvena armija pobila 6 miliona Nijemaca, a ne stavlja akcenat na 14 miliona ruskih civila koje su pobili Nijemci. E, sad, treba imati stvarno specifičan mozak pa u ovom slučaju smatrati da je veći zločin kada Crvena armija pobije 6 miliona Nijemaca, nego kada njemačka armija pobije 14 milona Rusa! Bjelodano je o čemu se ovdje radi...
S druge strane, ti tražiš 6 milona jevrejskih leševa da bi povjerovao u tačnost toga broja!? Kakvo slepilo, da ne kažem neku drugu riječ.
Znaš li za kolikim brojem ostataka stradalih u proteklom ratu u Bosni se još traga? Preko 10 hiljda! A taj rat se zbio prije petnaestak godina. Veliko je pitanje da li će se ikada pronaći, a i ako se neki broj njih još i pronađe, najveći dio neće nikada. Po tvojoj izvrnutoj logici, trebalo bi onda ukupni broj stradalih (koliki god on bio) u bosanskom ratu, smanjiti za onaj broj stradalih čiji ostaci nikada neće biti pronađeni, jer kako kažeš nema dokaza - nema kostura!? Stvarno bi trebao prispitati svoj rezon.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.12.2011
Poruka
41
Rasizam spašava živote.

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Rasizam spašava živote.

Na ovom forumu razizam nije dozvoljen! Tvoja briga za bijelog čovjeka i srpski narod, nije zasnovana na ljubavi prema njima, nego na mržnji prema drugim, različitim po boji kože i po ideološkom i vjerskom opredjeljenju. Nazadno, da nazadnije ne može biti.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
132
Lični apel za Acu14. Bez obzira na da li je revizionizam zasnovan na dokazima ili ne, ovakvim pristupom samo odmažeš sebi i utvrđuješ ostale u mišljenju da si fanatik i rasista. Ako imaš nešto dokumentovano, izloži, a ako ne, onda bolje ćuti.
Inače, što se tiče teme, 1992.god. Boris Jeljcin je otvorio tajne arhive iz 2.sv. rata gde je potvrđeno Sovjetska uloga u masakru u Katinskoj šumi i potpuni izveštaj zatečenog stanja iz Aušvica. Dok je Katinska šuma izazvala veliki publicitet, izveštaj o Aušvicu je zbog svoje prirode gotovo potpuno ignorisan. Jedan od retkih koji su objavili ono što piše u izveštaju je bio i Dejvid Irving, koji tvrdi da su sve egzekucije u logoru uredno vođene i da je to Crvena Armija istragom potvrdila. Naime, po tom izveštaju se tvrdi da je ukupan bilans umrlih u Aušvicu bio 350,000. 300,000 je umrlo od tifusa a 50,000 je streljano ili vešano zbog disciplinskih prestupa unutar logora. Inače, Crvena Armija je otkrila masovnu grobnicu koja sadrži približan broj tela koji su Nemci naveli kao žrtve tifusa ( odnosno 300,000 ). Nakon ove objave, iste godine se oglasio i Izraelski premijer Jicak Rabin i u intervjuu na televiziji je dao komentar da je po informacijama koje Izrael raspolaže, ukupan broj poginulih Jevreja u 2.sv.ratu iznosi približno jedan milion.
Ovde je interesantno spomenuti i dva suđenja Ernstu Cindelu 1984. i 1988.god. zbog optužbe da je namerno iznosio neistine u svojoj knjizi "Da li je 6 miliona zaista umrlo?". Objavljena je i knjiga sa transkriptom suđenja ( koliko se sećam baš se zove Zundel trials, ako je neko zainteresovan, mogao bih da je potražim i postavim link ). U suđenju su učestvovali preživeli iz logora, istoričari sa obe strane, jedan upravnik Američkog zatvora ( sada nemogu da se setim imena ) u kome se izvršavala smrtna kazna pomoću gasa i korišćen je izveštaj Poljskog forenzičkog instituta koji je Poljska vlada organizovala kao odgovor na amaterski poduhvat Fred Leuhtera. U svakom slučaju interesantna je završna reč sudije prilikom izricanja presude ( moja interpretacija iz sećanja ) - Gospodine Cindel, možda ste uspeli da dokažete da se holokaust u Aušvicu nije baš tako desio, ali ipak to je i dalje pozivanje na rasizam i govor mržnje, i ja zbog toga moram da vas osudim.
S obzirom da presuda nije imala veze sa optužnicom, reagovao je vrhovni sud Kanade i oborio presudu.
Inače, ovo je veoma teška i nezahvalna tema i sama rasprava je gotovo zagarantovana da dovede do raznih prepucavanja kakva već imamo na forumu religije.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Slazem se Gundark, tema je zaista teska.
Cuo sam da je Crvena armija silovala zene u Jugoslaviji i da ih Tito nije najurio bili bi kod nas do pada Berlinskog zida.

Ja slavim antifasiste i pobjede na fasitima.

Ja jesam antifasista.

Ali antifasizam ne znaci istovremeno bezuslovnu ljubav prema zidovima kao i odavanje poste zidovskim zrtvama vise nego svim ikada u svijetu.

Mislim da se zidovska zrtva pretvorila u kult gnjeva i kult pljackanja "duznika" za vlastite nevolje.

Pa ce Srbim reci: molim i nas su ubijali pored Izraelaca u Jasenovcu i ostalim logorima smrti dilje Europe.
Zasto: ored Izraleca? a ne: pored Roma ili Italijana ili drugih?

Jer samo u sjeni "velikog nastradalog brata" vlastito stradanje dobija na vaznosti.

Problem je Izraelaca sto vise ne kriju da vladaju "najvecim" mozgovima svijeta, i pri tome ne isticu njihovo suosjecanje ili bar kooperativnost, nego isticu svoju pamet i visprenost; da kako su nategli americkog ili ruskog predsjednika ili inog pa odradjuje za njih sta im naloze.

U prilog loseg karaktera, koji podcjenjuje sve osim sebe, loseg karaktera cionista, neka posluzi prica iz BiH.

Ukratko:
Jeda pijani, smrdljivi Jevrej je presao na islam, jer takav nije mogao biti zidov. I postane taj zidov jos i dervis. Onda se zalio pasi u Sarajevu da ga zidovi varaju.
I on, taj pasa, skonta: kada je ostavio svoje - ostavice i moje.
I pogubi ga.

(ima mnogo znakova do sada u ovoj zidovskoj prici ako imate pameti).

E, ali onda dodje drugi pasa iz derviskog reda, pa se sjeti sta je govorio taj zidovski konertit, pohapsi 11 najbogatijih ziodva i zatrazi otkup. Otkup je bio veliki, pa se skupe i pomole Bogu da im pomogne.
Jedno vece prostea rabin po sarajevskim kafanama i svuda ostavi po zlatnik.
Nakon toga dodjose sarajevski kafedzije da mu vrate novac i upitaju da sta mu bi?

(i ovdje ima mnogo razlicitih znakova za one koji znaju da citaju).

Pa im on isprica za nevolju svojih bogatasa. Onda se Sarajevo digne na bunu protiv pase i tog otkupa, bilo je i bitke i poginulih, te oslobode zidove iz zatvora.

(i ovdje ima znakova o raznim narodima i njihovim obicajima)

Na kraju, u svojim spisima vezanim za ovaj slucaj, Jevreji ne daju ni zrno zahvalnosti ljudima koji su zalozili zivote za njih!
Njihovo velicanje i hvala ide samo na onoga sto je dijelio zlatnike, na njegovo lukavstvo.

Tako da su svi ostali akteri u toj prici samo suhe mohune (grah, boranija ili kako se vec naziva)

Ova je prica iz zidovske knjizice! Moze se i kupiti

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Biješe li ono i Isus Jevrej? O Marksu i Ajnštajnu se već zna!:dtyste:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Biješe li ono i Isus Jevrej? O Marksu i Ajnštajnu se već zna!:dtyste:

Isus ne bijase Jevrej nikada!

Jevrej ili Hebrej je naziv za potomke prvog Hebreja kojeg spominje Biblija, a to je Abraham.

Tako da su Hebreji(Jevreji) potomci Ismaila (Arapi) potomci Izaka (Edomci i 12 izraleskih plemena) i potomci Abrahamovih sinova koje je imao s Keturom, trecom zenom, a ne samo Izrlaeci.

Isus ne bijase zidov jer bi rodjen bez muskog sjemena koje bi na njega prenijelo gene nekog plemenskog vodje ili njegovog oca. Bi rodjena od majke koja niju sexualno oplodio bilo koji muskarac. Ko vjeruje.

Marks i Ajnstajn... a ima ih jos, smatraju se zidovima, ali oni nisu cionisti!

Oni su ljudi velike vrijednosti koji su svojim humanistickim principima zaduzili covjecanstvo.

Nije svaki zidv cionista niti novi tip fasiste.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Isus ne bijase Jevrej nikada!

Jevrej ili Hebrej je naziv za potomke prvog Hebreja kojeg spominje Biblija, a to je Abraham.

Tako da su Hebreji(Jevreji) potomci Ismaila (Arapi) potomci Izaka (Edomci i 12 izraleskih plemena) i potomci Abrahamovih sinova koje je imao s Keturom, trecom zenom, a ne samo Izrlaeci.

Isus ne bijase zidov jer bi rodjen bez muskog sjemena koje bi na njega prenijelo gene nekog plemenskog vodje ili njegovog oca. Bi rodjena od majke koja niju sexualno oplodio bilo koji muskarac. Ko vjeruje.

Marks i Ajnstajn... a ima ih jos, smatraju se zidovima, ali oni nisu cionisti!

Oni su ljudi velike vrijednosti koji su svojim humanistickim principima zaduzili covjecanstvo.

Nije svaki zidv cionista niti novi tip fasiste.
Ma, daj, harry, ne zanovijetaj! Svi istorijski i drugi izvori koji govore o tome, slažu se da je Isus čistokrvni Jevrej! Isusov rodoslov kojim počinje Jevenđelje, to nedvosmisleno potvrđuje. »Rodoslov Isusa Hrista, Sina Davidova (obratite pažnju: ne sina Boga, već sina Davidova), Sina Avraamova. Avraam je rodio Isaaka; …(dalje ide još 40 Jevreja)… Jakov je rodio Josifa, muža Marijinog, od koje se rodio Isus, nazvan Hristos«.
"Iz tog rodoslova se vidi da Isus (nazvan Hristos) nije čovek van nacionalnosti, već čistokrvni Jevrej."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag