Predstavnik evrovizije!

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Svi ste u pravu,drago mi je da nisam jedina koja ne podrzava Milana Stankovica.Kako mi se cini Beograd ce promeniti ime,zvace se Grand.Posto su zaokupirali celu Srbiju,sta god da se desava pevaci iz granda su u svakoj corbi mirodjija,sto bi nas narod rekao.:dance2:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pesmu nisam čuo, a nemam ni nameru da je slušam, "limunade" (predpostavljam) su mi prodavanje magle! Sliku tog pevača sam jutros video u novinama, prvo pomislih da je žensko! Mislio sam da u Srbiji ne prolaze ti gej i uniseks fazoni, nežne devojčice, ali sam se grdno prevario... "Uvlačenje" zapadu i novim trendovima...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Ako je tačno ovo što kažeš da su glasala djeca, onda, tim gore. Smješi nam se "svijetla budućnost", bar kada je u pitanju duhovna nadgradnja...

Pa to ti izgleda otprilike ovako...
Nadgradnju projektuje bivši roker, pulen borisa bizetića, "levak" Mire Marković, gosn mitrović (namerno malo slovo jer ne zaslužuje veliko)---
Muziku piše notorni plagijator i nazovi promoter etno-balkan-stila, čika Brega, izabran od neznasekogaikako (čitaj uposleni Javne Kuće RTS), da exluzivno komponuje ono što će zemlju Srbiju predstavljati, uhvatio se za trubu i trubače ko budala za polni organ...Hebala ga višnja sa koje je pao i pita koju je poželeo da napravi...
Takst piše žena koja, Bože mi oprosti, treba da je u dubokoj žalosti, gospa Tucaković, onako ofrljoke, preko polnog organa, reda radi...Tačnije para radi...
Koreografiju, verovatno radi neki mag iz GRAND pogona, falilo je samo da sevaju tange...
*ebale ih pare kao glavni motiv...
A deca ko deca, duhovnu nadgradnju prvo treba da dobiju od roditelja pa onda da krenu dalje....
Propast....Bruka, lakrDija SRAMOTAAAAAAAA

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Znači, grandijada vlada! Ispada je je ona neki reper srpske duhovnosti. Rekoh ispada, a možda je stvarno tako? Ako jeste, ja bih rađe da sam među aboridžanima! Ono što su oni uradili od srpske muzike i srpskog melosa, naročito u proteklom vremenu, pravi je kulturocid, radi koga bih ih trebalo izvest na sud! Ovo mislim sasvim ozbiljno.

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
U ovoj srbiji ako nemas "vezu" neku onda si niko i nista, moje misljenje, verovatno se puno vas nece sloziti sa tim ali ono... a pesmu necu ni da poslusam dovoljno mi je cim znam ko je predstavnik ... ;)

A to oko biranja pobednika i te fore, me ne zanimaju,
Mozda ste gledali axal festival sad sto je bio ... kao Topalovic dobro pevao? ma ajde... nije dosta sto je dobio na farmi jos i ovde, pa polovina su pevali bolje nego on, barem polovina njih ...

Sto se tice ovog granda i te muzike sve se raspada, verovatno mozete i vi primetiti da se sve svodi (mislim na tekst) na ljubav, ako peva zena onda je rec o muskarcu/muskarcima a ako peva muskarac onda je rec o zeni/zenama... i sve tako u krug,

Zato najvise volim da slusam ove "stare" pevace, mislim na profesiju ne na godine,

E to je moje misljenje, nadam se da nije problem sto sam ga izneo i napisao roman ;)

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Ma nasa drzava umesto da napreduje, ona ide samo unazad, do kraja ce neki ljudi doziveti ono sto je bilo pre 1000 godina, nadam se da nece ali kako je krenulo tako ce biti ...

Znate kako kazu...

Ko uci znace, ko krade imace ;)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2009
Poruka
6
Pokusajte da stvari posmatrate iz nekog drugog ugla i sve ce biti bolje.

Nasem predstavniku sve najbolje na takmicenju u Oslu. Znam da ce se i Milan i Goran dobro zabavljati i zaraditi, uz ogromnu reklamu i paznju medija Evrope.
Sto se nas tice, mi mozemo samo gledati ili ne gledati. Izbor je na svakom pojedinacno.

ps. Pesma je vec postala ogroman hit po klubovima, diskotekama...
Pored ogromnog broja negativnih komentara pitam se ko li je samo slusa da je tako
brzo postala hit. Nesto mi tu bas smrdi! Ili se mi dobrano foliramo!

Natrag