Predstavnik evrovizije!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Stigla mirođija tj ja!

Moram da se osvrnem na toliki broj glasova... Na žalost glasaju klinci koji nemaju izgrađen ukus - ne samo muzički...

Narode, pa kako veliki broj glasova, aman!? Bilo je svega 129.000 i neka preko SMS poruka!

Ako Srbija ima oko 6.000.000 ljudi, emisiju je gledalo kako oni kažu nešto preko 3.000.000 miliona (rekordna gledanost), kako onda 129.000 sms-ova može biti mnogo? To je oko 4,3 % SMS-ova, od ukupnog broja gledalaca, odnosno 2,15 % stanovnika.

Ako se uzme u obzir i to da je sa jednog broja moglo da se pošalje do 10 SMS-ova, koliko je to onda budala glasalo? Čak i da je svaki SMS bio jedan gledalac opet je to zanemarljivo mali broj ljudi koji podržavaju i pesmu i pevača i kompozitora.
Samo malobrojni Milanovi fanovi iz publike GRANDA.

Iz ovoga sledi zaključak da nismo baš tolike budale i muzički diletanti i pored svog trovanja i ispiranja mozga od strane GRAND-PINK mašinerije.
PS/
Ako sam pogrešila u računici, izvinjavam se i ispravite me.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Mislila sam na broj glasova upućenih "pobedniku", jer polovina tih glasova je bila za njega!

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Milan Stanković na meti muslimanskih huligana | Glas javnosti
Razlikuju li se nasi od ovih sarajevskih mladih?
Doduse ne bi ga zbog tri prsta, vec sto misle da je gay (da ne kazem, peder).

Vesti online / Scena / Estrada / "Ovo je Balkan" vodi na internetu
Ko ce bolje i vise da popljuje svoje?

Radi se o tome da ovo nije naše nego NADRI NAŠE, nakaradno jadno...
Nije to pljuvačina pljuvačine radi nego je to ono što oslikava kolaps sistema vrednosti...To što skuplja glasove stranaca čitaj exyu i exsssr plus grci bugari i rumuni, znači da i tu nešto nije u redu, isti fazon pesama se vrti u krug i medjusobno plagira unazad 15 godina....minimum...
sve je to plod iste kujne...a "jela" prilagodjena za decu da ne kažem extramlade....svi počinju da liče na klonove...strašno...nema originalnosti...
i tačno je da ima dve srbije...nije to ništa nenormalno, pitanje je koja će prevladati na kraju...

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Očito da "klinci" nemaju pojma o muzici. Da bi pesma bila savršena, neophodno je da ima 3 stvari. Prvo, da ima dobar tekst (jednom rečju, razumljiv tekst). Drugo, da ima savršenu pozadinu (mislim na muziku). I treće, ali ono najbitnije, da je pevač ili pevačica nadaren/a, tj. da ima smisla za muziku. Postaviću 3 video klipa, da znate o čemu govorim.

Kod:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=kOkyyXXxC78"]YouTube - Srebrna Krila - Mangup (video spot)[/URL]
Kod:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=lTk_jegbseM"]YouTube - TATJANA MATEJAŠ TAJČI - Hajde da ludujemo (spot)[/URL]
Kod:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=FvRvQwwmM0Q"]YouTube - Daniel - Dzuli[/URL]

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Mislila sam na broj glasova upućenih "pobedniku", jer polovina tih glasova je bila za njega!

Da. Nisam baš mislila na samo na tvoj post...

Još gore po njega. Opet je to jako malo budala kojima se taj lik dopada ili mora da im se dopada jer im je brat, sin, komšija, drug.....

Ja sam mislila na sve glasače za sve tri (još malo pa iste pesme). Isti je kompozitor, isti je autor teksta. Ako je emisiju zaista gledalo 3000.000 a SMS-a bilo samo 129.000, onda to govori da su skoro svi gledaoci bili zgađeni celom tom šaradom.

Ovo je samo još jedan dokaz da mali broj ljudi pokušava da nam skroji kapu u svakom pogledu, ali i o tome da nismo baš ni toliko naivni, Bogu hvala.

Što je najznačajnije, ova matematika pokazuje i da nam klinci nisu toliko naivni i glupi kao što se misli i da se ne "pale" na gluposti.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Tako se to radi... Ekonomska globalizacija ima svoju prethodnicu koja joj utire put, a to je duhovna ili kulturna globalizacija. Njen cilj je da relativizuje autohtone duhovne vrijednosti određene sredine (čitaj naroda), i nametne im drukčije vrijednosti, jer te duhovne vertikale često predstavljaju nepremostivu prepreku ostalim vidovima globalizacije - ekonomskoj i političkoj. Na nesreću, duhovna globalizacija uvijek nađe plodno tlo, tj. one koji u tuđem (pa ma to bilo i obično govno) vide nešto bolje i ljepše od svoga.
Mislim, da je to sada na sceni u ovim našim podnebljima. Pod plaštom lakrdijaške zapadne demokratije i famoznih ljudskih prava i sloboda, proturaju se i takve stvari koje su u direktnom sukobu sa našim shvatanjem morala i ljudskog dostojanstva. (Parada ponosa u Beogradu) Muzika je važna duhovna komponenta jednog naroda. Ona je jedan od njegovih najupečatljivijih izraza. Po njoj se taj narod prepoznaje. Izvitroperiti tu muziku, lišiti je izvornosti i korijena koji seže u daleku prošlost, znači napraviti krupan korak ka potiranju sveukupne duhovne baštine dotičnog naroda i nametanja novih, sumnjivih duhovnih vrijednosti, koje korespondiraju sa onim što danas prepoznajemo pod pojmom opšte globalizacije.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Meni ne smeta etno fazon! Nisam ni protiv narodnjaka, ali onih pravih! Onih uz koje se uživa pa ako te "pogodi" pesma i da razbiješ čašu...
Meni smeta što ovo što nas predstavlja nije ništa od navedenog! Smeta mi što šaljemo nešto što peva nešto... Neka mi niko ne prodaje toplu vodu u vidu to je moderno i "fensi" i evropski i svetski! Svetska je i ebola i sida pa ja ne bih volela da ih zapatim!

Ako se složim da je procenat ljudi koji je glasao mali, strašno je što smo opet žrtve terora manjine...

Ponavljam, patriotski ću navijati i crveneti što od sramote što od jeda...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Muzika je važna duhovna komponenta jednog naroda. Ona je jedan od njegovih najupečatljivijih izraza. Po njoj se taj narod prepoznaje. Izvitroperiti tu muziku, lišiti je izvornosti i korijena koji seže u daleku prošlost, znači napraviti krupan korak ka potiranju sveukupne duhovne baštine dotičnog naroda i nametanja novih, sumnjivih duhovnih vrijednosti, koje korespondiraju sa onim što danas prepoznajemo pod pojmom opšte globalizacije.
Upravo to! Ponekad dok šetam gradom čujem neku "čudnu" muziku, vuče mi na radio Teheran ili u najbolju ruku radio Istanbul! Ali kad čujem da pevaju na srpskom, shvatim da je nešto drugo u pitanju. Danas se "pravi" muzika "za sve", nije ničija ali je i svačija, sve je izmešano, nema originalnosti ni geografske pripadnosti, sve u "isti koš"...

Natrag