Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako se smije znati kako se zove , i čija je to crkva ? Nemoj samo reći toje prava istinita Božja crkva , a ja drito pitam čija , Pravoslavna , Katolička , Protestantska ,i tako dalje da ne nabrajamBožja crkva je ona koja ima potpunu istinu.
Ako se smije znati kako se zove , i čija je to crkva ? Nemoj samo reći toje prava istinita Božja crkva , a ja drito pitam čija , Pravoslavna , Katolička , Protestantska ,i tako dalje da ne nabrajam
Ako se smije znati kako se zove , i čija je to crkva ? Nemoj samo reći toje prava istinita Božja crkva , a ja drito pitam čija , Pravoslavna , Katolička , Protestantska ,i tako dalje da ne nabrajam
Hvala na iskrenom odgovoru , ijako sam već znala tvoj odgovor . Za mene je pak obrnuto , jedino je prava crkva Katolička ,i Pravoslavna . Ijako se nemože reći ni za jednu crkvu daje lažna , svaka crkva koja prepovjeda Krista kao pravog Boga je prava istinska crkva .Uglavnom pozivam ljude da to sami otkriju.
Ali pošto me pošteno pitaš, odgovoriću ti.
Svi protestanti u globalu imaju jevanđeosku istinu, bez vanbiblijskih dodataka, kao u tradicionalnim crkvama, s time - da pojedine biblijske istine različito tumače, ili nemaju one koje druge protestantske crkve imaju.
To govori - da sve Protestantske crkve imaju polovičnu istinu.
Jedino Adventistička crkva ima celokupnu biblijsku istinu, koju je u njoj uspostavio sam Bog.
Razlika je u tome sto kod nas Sveti Duh ishodi od Oca, a kod katolika i od Oca i od Sina, sto nije Biblijski tacno. Dok kod protestanata je sve zbrkano, tumace kako oni hoce.. Za vas naravno nema Trojstva..i kakva je razlika izmedju pravoslavnog ,katolickog i protestantskog trojstva? Ima li razlike ili su svi slozni kao tri vrata???