Ja sam više puta iznio negativne stvari, pa čak i ovdje u crkvi gdje sam krenuo bilo je rasprave, jel trebam d ati kažem da me jedan advent. udario na brodu kada sam bio, pa šta sada trebam da mrzim sve. Ne mrzim ni njega. Nema idealne crkve. Čak štaviše sve postaju sve gore.
Ali ne može niko reći da HAC nema istinitu nauku, ima je. Ovdje prvenstveno govorimo o nauci.
I ja sam više puta hvalio mnoge popove i sada sarađujem sa mnogima i to ne samo na poslu gdje ja radim, nego na projektima veoma važnim.
I nisam nikada rekao da su svi pravosl. loši.
Znaš šta je kod mene bilo u crkvi, bile rasprave, svađe, ogovaranja, podmetanja, neki su i napustili crkvu.
Pa šta sada, svakome je potreban Isus. Svakome, bilo je i laganja koje nije bilo bezazleno.
Pa je pastor morao da ih sučeljava, prije toga obilazi i da vidi o čemu se radi. Pa je i on dobio otkaz jer ne vjeruje u Trojstvo.
Ja hvala Bogu zaista nisam ni u čemu učestvovao nisam čak ni bio tu kada je to sve zakuvalo i došao sam baš kada je kulminiralo.
Želim ti sve najbolje ne mrzim te. Evo izvini za sve, zaista te sada više neću napadati. Božji blagoslov.