Православни видео (музика, филмови, појање, предавања...)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Fanatici nista lepo ne mogu napisati na temi pravoslavlje, ja sam bar hvalio adventiste za dobro sto cine, na temi adventisti, ovi samo isticu zlo, jer su ispunjeni mrznjom i um im je zatrovan!

Jesi hvalio iznio si da je onome ispao šlic, eto u šta si gledao svo vrijeme dok je predavao. Ne mislim ništa u tom smislu, nego nisi slušao pouku.

Tuce ima i u adv. crkvi, a tek kad krenu da se otimaju za knjige koje se besplatno dele nakon zavrsetka predavanja, gaze jedni preko drugih da uzmu, pa moraju da ih smiruju, a pouzdano znam da je jedan pastor imao odnose sa blagajnicom u crkvi, a ni na kraj pameti mi nije bilo da to spominjem.

Ovoga baš nema, ovo je tuča, jedno je naguravanje, a drugo tuča.

Sada ti jeste.

Vi samo isticete zlo, eto zla i kod vas!

Treba da vas je sramota!

Jel kriv NATO za ovo?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jesi hvalio iznio si da je onome ispao šlic, eto u šta si gledao svo vrijeme dok je predavao. Ne mislim ništa u tom smislu, nego nisi slušao pouku.

Hvalio sam Miroslava Pujica, Radisu Antica uvek sam hvalio adventiste koji valjaju u svakoj prilici, i nisam pisao protiv, moje pisanje protiv je odbrana!

Nisam ja gledao to predavanje, to je jedan vas pastor napisao u svojoj knjizi, kako ga je Bog upozorio da ne sme biti ponosan!
To je smisao price, i to je bila moja zelja da ti pomognem, ali ti ne shvatas, vec napadas mene.

Ovoga baš nema, ovo je tuča, jedno je naguravanje, a drugo tuča.

Ima guranja, nema tuce , to je tacno.
Ali svega gore ostalog sto sam napisao ima.. psovanja, podmetanja radi licne koristi, mrznje na rasnoj osnovi, bluda itd..

Jeste, moram to pominjati jel ti izazivas, bespotrebno.

Jel kriv NATO za ovo?

Sami ste krivi sto vam je takvo stanje (i Laodikeja ce potvrditi to stanje), to ne dokazuje laznu nauku, ne dokazuje ni kod nas, jel kad bi to dokazivalo onda je i vama nauka lazna!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Hvalio sam Miroslava Pujica, Radisu Antica uvek sam hvalio adventiste koji valjaju u svakoj prilici, i nisam pisao protiv, moje pisanje protiv je odbrana!

Nisam ja gledao to predavanje, to je jedan vas pastor napisao u svojoj knjizi, kako ga je Bog upozorio da ne sme biti ponosan!
To je smisao price, i to je bila moja zelja da ti pomognem, ali ti ne shvatas, vec napadas mene.

Ja sam više puta iznio negativne stvari, pa čak i ovdje u crkvi gdje sam krenuo bilo je rasprave, jel trebam d ati kažem da me jedan advent. udario na brodu kada sam bio, pa šta sada trebam da mrzim sve. Ne mrzim ni njega. Nema idealne crkve. Čak štaviše sve postaju sve gore.

Ali ne može niko reći da HAC nema istinitu nauku, ima je. Ovdje prvenstveno govorimo o nauci.

I ja sam više puta hvalio mnoge popove i sada sarađujem sa mnogima i to ne samo na poslu gdje ja radim, nego na projektima veoma važnim.

I nisam nikada rekao da su svi pravosl. loši.

Znaš šta je kod mene bilo u crkvi, bile rasprave, svađe, ogovaranja, podmetanja, neki su i napustili crkvu.

Pa šta sada, svakome je potreban Isus. Svakome, bilo je i laganja koje nije bilo bezazleno.

Pa je pastor morao da ih sučeljava, prije toga obilazi i da vidi o čemu se radi. Pa je i on dobio otkaz jer ne vjeruje u Trojstvo.

Ja hvala Bogu zaista nisam ni u čemu učestvovao nisam čak ni bio tu kada je to sve zakuvalo i došao sam baš kada je kulminiralo.

Želim ti sve najbolje ne mrzim te. Evo izvini za sve, zaista te sada više neću napadati. Božji blagoslov.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Да се ова тема не би претворила у препуцавање као остале теме, добро је одгледати неки умирујући видео.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Слажем се, зато је неопходно са Христосом победити све слабости. Сад уче људе да псовање и гнев јачају карактер. Пази каква наука! Све супротно од хришћанства.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Слажем се, зато је неопходно са Христосом победити све слабости. Сад уче људе да псовање и гнев јачају карактер. Пази каква наука! Све супротно од хришћанства.

Pa niko od vas pravosl. ne psuje Boga.

Džabe sve ako se ljudi truju nečim drugim, kao gordošću.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ти једноставно не можеш да станеш са провоцирањем. Ако не можеш нормално да се понашаш, рекао сам ти да ме заобилазиш.

Веома добро видим и сам да је ситуација лоша, не треба ми заједљиво свађање. Зато и дајем те снимке. Да је све идеално не бих ни морао да указујем на наше мане и грехове. Управо се у овом видеу показује колико је народ искварен удаљавањем од хришћанства.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tripo, pusti ljude da svedoče svoje na svojim stranicama, ako ne provociraju, i ne pišu protiv ikoga.

Bog s tobom.

Natrag