Još jednom bih zamolio brata Tripa 41 ako želi da me posluša, ne bih više opominjao, da stavove i verovanja drugih ne naziva pogrdno i u ovom slučaju "glupošću". Tripo41 brate poslušaj me da bi istina koju iznosiš bila delotvornija. Nisam sudija ne zameri ali samo bih skrenuo pažnju poslušao ne...sada još jednom a svako neka piše kako želi. Ja bih samo u svoje ime se ogradio od ovakvih kvalifikacija.
Pozdrav Tripu 41 i Miretu000
Brate moj hvala ti puno, ali mislim da ne vredi..
Ja sam razgovarao sa njim i u priv. , molio ga da bude pristojan i da lepo razgovaramo na forumu, da se obracamo jedan drugome sa postovanjem , ali on to ne zeli.
U privat me je napao i tvrdi kako sam ja neiskren, a ja ga tamo molim da vise ne razgovaramo tako na forumu, a on meni kaze "bas me briga za tebe".
Ja ovde samo branim istinu, i veoma mi je zao sto u kontra odgovorima moram da pominjem adventisticku crkvu..
U suprotnom ne bi to cinio.
Sve sto Tripo radi je izazivanje, omalovazavanje , bezobrazluk , a onda to pripisuje drugima.
Prirodno je da covek burno reaguje na takav govor, jer Bog je coveku usadio osecaj za pravdu, a buduci da je nesavrsen, Bog mu je rekao - "ne osvecujte se ljubljeni, moja je isveta ja cu vratiti"!
Ne bi trebalo da civek preuzima stvari u svoje ruke..
Pravi vernik nece psovati, nece se svetiti, ali mislim da je pogresno cutati i ne odgovarati na takva izazivanja, jer onda ljudi misle da nema odgovora..
Tripo zna sve ovo i zna da ce pravi vernik nekad i pasti, jer ima osecaj za pravdu, a svi mi gresimo. A onda ce ga Tripo optuziti, to mu je taktika, njegov cilj je izazvati negativnu reakciju, a istu taktiku koriste Jezuiti..
Mislim da ti je to i poznato brate.
Hvala Bogu da ima razumnih kao sto si ti.
Ako ima nekih stvari koje se moraju reci, na primer: "Papa je antihrist", to se ne govori izazivajuci, pogrdnim recima, vec se kaze sledece:
"Izvinjavam se pripadnicima katolicke crkve, i mnogo mi je zao sto moram reci da prema stihovima iz otkrivenja Papa ispunjava prorocanke reci o pojavi antihrista".
Ne bi li svi trebali tako da se obracamo?
Takav govor ne bi nikoga uvredio, i ne bi izazvao negativne reakcije.
Ali Tripova taktika je u stvari izazvati negativnu reakciju da bi imao za sta da optuzi.
Za razliku od Tripa, ja kad govorim adventistima, uvek se obracam pazljivo, i pored negativne strane uvek ukazem i na pozitivnu.
Zasto to nije slucaj sa suprotne strane?
Tripo jednostavno izaziva, to je cinjenica.
Pozdrav.