ma da tako je oni "samo"nose svoj krst jer vas necastivi progoni a vise nedate
msm da se nismo razumeli, hteo sam reci, da ce oni za svoje grehe odgovarati (oni svoj krst nose), a da ja nebi smeo o tome raspravljati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ma da tako je oni "samo"nose svoj krst jer vas necastivi progoni a vise nedate
E vidis prijatelju to se zove pristarsnost i licemerstvo.Tebi uopste istina nije vazna,vec samo da zastitis ono sto ocigledno se ne moze zastititi,niti opravdati,pa onda pritupas ovakvom jednom odgovru kako ti to ne bi smeo komentarisati.A kako smes druge da komentarises,to je ovako primetno da ti ne smetamsm da se nismo razumeli, hteo sam reci, da ce oni za svoje grehe odgovarati (oni svoj krst nose), a da ja nebi smeo o tome raspravljati.
e vidis prijatelju to se zove pristarsnost i licemerstvo.tebi uopste istina nije vazna,vec samo da zastitis ono sto ocigledno se ne moze zastititi,niti opravdati,pa onda pritupas ovakvom jednom odgovru kako ti to ne bi smeo komentarisati.a kako smes druge da komentarises,to je ovako primetno da ti ne smeta
znaci seherezada ljdski sabori imaju vecu vaznost neko sto je sam gospod rekao i sami apostoli za tebe?onda ti nisi hriscanka,jer ne verujes hristu nego nekim ljudima,a ako je tako(a izgleda da jeste0 zar te to onda ne svrstava u sektu?ko je stariji,vaseljenski sabori ili sveto pismo i ko sa kim treba da bude u saglasnosti,sveto pismo sa ljudima ili ljudi sa svetim pismom?
ajde prvo nauci da pises,pa iznesi dokaze,ili ce tvoj kapacitet da soatne na prostoj recenici?potrudi se malo