Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
To je greh koji ne vodi u smrt.
Svaki grijeh vodi u smrt, plata je smrt.
Ostalo ću odg. kasnije sada odoh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To je greh koji ne vodi u smrt.
Kako nenamerni greh vodi u smrt, kada u SZ Bog ne kaznjava coveka koji slucajno ubije drugog coveka?Svaki grijeh vodi u smrt, plata je smrt.
Ostalo ću odg. kasnije sada odoh.
Kako nenamerni greh vodi u smrt, kada u SZ Bog ne kaznjava coveka koji slucajno ubije drugog coveka?
I Biblija ti kaze da postoji greh koji vodi u smrt a postoji koji ne vodi u smrt.
Tacno je jedino da se prekrsaj mora kazniti po zakonu , cak i nenamerni zlocin se kaznjava, da li je u pitanju nemarnost ili nesto drugo.
Ali kazna nije ista kao za namerni greh.
Sto i pokazuje da se ne vrednuje isto.
Na elektricnu ide samo "namerni zlocinac".
Tako je i kod Boga.
Svasta ti pricas..
To je krivični zakon, ono što sam dao i objašnjavao je da ljudi nisu znali, a ne da li je bila namjera ili nije.
Potegao si drugu temu.
Svaki grijeh vodi u smrt. Plata za grijeh je smrt.
Pa za svaki nenamjerni grijeh u SZ kao i u NZ nije bila kazna nego opomena i čovjek je prinosio posebnu žrtvu za to.
Ako se ne kaje onda jeste.
Ali u konačnici je isto, uništenje.
Netačno, idu svi koji su i namjerno i nenamjerno a nisu se pokajali.
Jel trebam da dam stihove iz Biblije, pa David je namjerno zgriješio ali nije otišao na stolicu ti uopšte ne znaš šta se tačno kažnjavalo smrću.
Niti šta je konstekst i smisao toga.
Sta sam ja suprotno rekao onome sto si ti sad ovde napisao? Apsolutno nista.
Ne treba mi Tripo, pa nisi rekao nista suprotno meni.Riječ bilo čija sama po sebi je ništa, hoćeš d ati dam stihove iz Biblije koji dokazuju nauku koju ja zastupam.
Ne treba mi Tripo, pa nisi rekao nista suprotno meni.
Naravno da onaj koji je neznajuci sagresio mora primiti kaznu, tako je i po ljudskom zakonu, ali ne prima kaznu, zbog Hristove zrtve tj. ako se pokaje. A da bi se pokajao mora mu biti pruzena sansa, tako ce svaki nenamerni gresnik dobiti drugu sansu.
Sve se ovo ogleda i u ljudskim zakonima.
Sta si ti suprotno rekao?