povezivanje lap topa i racunara

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Ima jos jedna opcija,ako nije skoro cistio lap od prasine i ako mu se nekim slucajem greje,da ga otvori,izvadi HDD i prebaci u komp,a pre toga usisa prasinu i iz kompa.Tu mu dodje vise koristi,a i vajda.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Jedino ako ima onaj rak adapter ili ako je to neki SF univerzal Hard, e onda moze(lap top hard je u pitanju(baci pogled na prvi post)).

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Malo sale,gde to da radi.Pa nije moguce da mu je zaprasio i lap i komp.Valjda spava pa nece videti taj post,da mu ne padne svasta na pamet.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sve je moguce, meni jedanput zaprasio ventilator tolko, da tek kad udarim odozgo sa rukom preko kucista ono nastavi da radi, nista se nemoj cuditi, postoje stvari koje ne bi mogo ni da zamislis, kad otvoris komp ne ciscen 5 godina, a ono iz nutra iskoci napolje...iha tek ce se nagledas ovde sumnjivih pitanja, pa i odgovora, alternativnih, koji za cudo rade, al opet ko za koga.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
107
U Win 8.1 moze se i preko osnovne grupe, u upravljackoj ploci pokreni osnovnu grupu, kreiras zajednicku lozinku i odredis sto ce se vidjeti na komp. i prebacujes bez problema. svi komp moraju biti na istom ruteru. poz

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.085
Najlakse je preko homegroup ako su operativni sistemi 7ca i novije i ako se oba racunara povezuju preko istog rutera na mrezu. Nebitno da li je preko wifi ili lan. Na jednom racunaru se napravi homegroup, zapise password(moze i da se promeni, a zatim na drugom racunaru se ide na join homegroup i unese taj password. Mislim da takodje na racunaru na kojem je prvobitno napravljena kucna mreza(homegroup) takodje treba uneti lozinku sa drugog racunara. Posle toga samo treba pritisnuti desni klik na folder koji hocemo da delimo, zatim opcija share with, pa izabrati homegroup read(samo da kopira podatke odatle ne mzoe da brise i pise), homegroup read and write(da moze i da brise i pise fajlove tu). Posle toga idete na opciju homegroup u windows exploreru i izaberete racunar sa koga zelite da koristite fajlove...

Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
U Win 8.1 moze se i preko osnovne grupe, u upravljackoj ploci pokreni osnovnu grupu, kreiras zajednicku lozinku i odredis sto ce se vidjeti na komp. i prebacujes bez problema. svi komp moraju biti na istom ruteru. poz
meni na win7 trazi neku lozinku pa ne znam da li da li da je kreiram ili sta vec,ako treba da se kreira jel mora biti ista i na lap topu i racunaru?

Natrag