Potrebno da mi neko isece ovu sliku sto bolje

MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
Izričito si tražio da se kosa izbriše

On ima problem da precizno sastavi recenicu.Napisao je da mu ostane kosa.Ispod ovoga sto si oznacio crvenom bojom pise....i da mu ostane kosa da neko od vas ko je perfekcionista.....Samo sto je sve to napisano ispreturano pa treba mozgati sta je htio da kaze :D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Lele brate hvala ti, a mi smo misleli bez kose. Sad sve dobija svoj smisao. Izvinjavam se. Sad kad sam pogledao prvi post, ovo drzi vodu. Pa nista, sve od pocetka. Sad ce Juri da doradi sliku, mada ako je do kose bilo, mogo bi da doda iza i periku, pa da lici na Konana na konju, u brisucem letu.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
On ima problem da precizno sastavi recenicu.Napisao je da mu ostane kosa.Ispod ovoga sto si oznacio crvenom bojom pise....i da mu ostane kosa da neko od vas ko je perfekcionista.....Samo sto je sve to napisano ispreturano pa treba mozgati sta je htio da kaze :D
E, *ebiga, što rekao Bazlik, ja sam samo pročitao uvodni dio njegovog posta, a tamo piše da se kosa izbriše. Nisam očekivao da je u narednim rečenicama napisao nešto suprotno.

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
E, *ebiga, što rekao Bazlik, ja sam samo pročitao uvodni dio njegovog posta, a tamo piše da se kosa izbriše. Nisam očekivao da je u narednim rečenicama napisao nešto suprotno.
Pa hocu da bude ovako odradjeno kao sto je zokicom uradio, samo da bude jos bolje da bde jos perfektnije.
evo kao ovde>
2ntie6q.jpg

Ali da bude u PNG formatu! Jer bas i nije nesto lepo ispalo ovo njegovo.... Jos jednom hvala lepo!

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
stvarno neznm sto si se ovoliko cimao binde al dobra ti je fora da nekazem provokacija :p
Ja trazim da mi neko lepo isece Tu sliku Lich Kinga vi se sprdate ...:/ pih ajde ponovo da najlepse zamolim > Jurivaka < da mi to zaista perfektno uradi bez nekog spdanja zamolio bih zaista naj lepse.
Jos jednom iskreno unapred hvala!

Poslednja izmena:
Natrag