Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
vuze.comIzvinjavam se što aktiviram staru temu ali potreban mi je link za neki jednostavan JDownloader . Nekada sam imala jedan takav i odlično je funkcionisao dok nije dotrajao.
Probala sam Mipony, ne odgovara mi.
Hvala
Za download rapidshare files ??vuze.com
E pa ne znam . Osim toga pun je virusa ..jdownloader ubedljivo najbolji. A jos bolji postane kada dodas real-debrid.
Internet Download Manager,je zakon za sve.jeste da svaki film moras da pokrenes ponaosob,ali to njemu ne smeta,mozda malo uspori,ali blago.Imas u komandi downloads,pa u sledecu komandu opcije u padajucem meniju i onda opet komanda conekcion.Tu mozes da odredis koliko filmova mozes da skidas.Ali ne moras da diras nista,kad ga instaliras on se integrise sa tvojim browsverom i samo odes na strnicu odakle hoces da skidas.Onda kliknes na sledeci i tako on sam otvara i preuzima sta ti treba.on se pakuje na desktop,ti ga minimizuj nek bude u task baru,a ti mozes da radis nesto drugo.Ima ga kao trial verzija,a za full treba da skines sa torrentom.Skini 6.21 verziju ona je veoma dobra.E pa ne znam . Osim toga pun je virusa ..
Pozdrav.jesi u pravu,ali kasno je bilo pa nisam mogao sve da napisem ima u komandama downloads da se podesi koliko moze stvari odjednom da skida.Donekle je tačno ovo što si napisao ali vjerovatno nisi znao da se mnogo toga u ovom programu može naštimati pa i da skida istovremeno više filmova kao i još mnogo toga...