Pa sad si me iznenadila Sania..ti bar znas da je u nase drustvo svako dobro dosao..uvek i svakoga lepo primimo i prihvatimo samo ako hoce..nisam znala da sam klanovac..
ceco, uopšte mi nije bila namera da shvatiš moj odgovor sa nekim negativnim prizvukom
To sam i ja rekla, da mi se dopada što, i ako postoji neki klan, niste ksenofobi koji ne podnose ili ignorišu nekoga novog... Ako postoji klan, a ja lično mislim da postoji, mada ga ne bih baš tako nazvala, zašto je to loše? Postavih malopre pitanje da li ijedna zajednica može bez klana, i odgovor je da ne može...
Tako da... opušteno, sve je to super i normalno
Niti ja imam šta protiv toga...
Da li ti se neko posebno dopada na forumu ne bitno koji pol..msm kao osoba?
Pa dopada mi se dosta ljudi sa ovog foruma... svako zanimljiv na svoj način
Ti si recimo spontana i neiskompleksirana, zonki je smešan, black and blonde je legenda :mrgreen:, mgfarm misli da je opasan psiholog a ne zna osnove pravopisa :mrgreen:, destrukcija je kontradiktoran, šmekerčina, faca.. :lol:, black wizard večito zaljubljen, ranjiv, večito neispavan, nežan... :lol:, San Andreas pun problema oko toga dal' će on da plati piće ili devojka mu... :mrgreen:, ljubopitljiva opasna, I tako... zanimljiv narod sve u svemu
@ljubopitljiva
Na tvoje pitanje sam odgovorila u ovom postu...
Da li ste vi sa ovog foruma nekad pravili neko okupljanje forumaša, i ako niste, da li planirate?