Član
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poruka
- 24
Ja sam bio zamijenio Srbske vladare i jedan i drugi je Stefan Nemanja samo je jedan bio Car Dusan, ali makar nisam zamijenio to da Stefan Nemanja znaci onaj prvi a ja sam mislio da se na drugog odnosi pitanje da je on imo problema sa Bogumilima i kako je to bilo za to doba rijesio je to, a da se nije imo potrbe sa njima natezat Stefan Car Dusan Nemanjic IV.Boze moj greska ili brzopletost zivi smo ljudi svi mi napravimo neku gresku. Ali kad se pojmovi pobrkaju a pravi se nova nacija onda ,vidim sada, i Bogumili mogu super posluzit ,kad fali materijala, i jos kad se tome doda da su im se sijekli jezici itd...da nebi mogli to propovijedat i to su bili Srbi pa to je idealan materijal za napravit jos jednu naciju, ne ne ja stvarno neznam kako mi to nije palo na pamet. I medvijedi su zivijeli na tlu danasnje Bosne i Hercegovine Srbi su ih ubijali evo i ja dajem jos materijala i to svijezeg genetskog jer koliko ja vidim bas tog materijala najvise fali.Stvarno ne zelim nikoga da uvrijedim malo karikiram naravno ,ispada smijesno kad se pojmovi pobrkaju. Jos samo Roolmilanu gdije bas mene i Jugoslovene spari ja nisam bas komunista.A ne zelim ja da osvescujem tkz,Bosnjake a nemam pojma za Jugoslovena, ali neupitno je to da mnogi vidjeniji ljudi vrlo dobro znaju ko su i sta su i po vijeri i naciji iz tog dijela naroda Mesa Selimovic,Emir Kusturica,Skender Kulenovic Ivi Andric idr... i nedaju se prevarit i nije ih sramota .Realne politicke snage i organizacije uce narastaje cemu i zbog koga ,ali eto uvijek ima neko ko neda iz nekog razloga da se vara i po tim pitanjima