pa sad si već bliži Bogu.ako mi dajemo autoritet prirodi ili nekim harpovima navuhodonosorima a ne Bogu koji to mora najpre overiti mi smo doista teški nevernici. ja u tako nešto nikad ne bih verovao.Prvo ne znam o kojoj viziji pricas, bilo bi lepo da postavis tekstove.
Drugo, ja nisam rekao da to ne moze biti, da je Bog ''dopustio'' da dodje, samo u ovom slucaju ne vidim dokaze za to.
Svakako da ne moze niko bez njegovog odobrenja se igrati sa prirodnim pojavama, a jos manje uticati na njih...
u postavci teme sam rekao d a u kritičnoj noći su bile molitve i došle su dve vizije da je pokazan anđeo na nebu nad ugroženim područjima koji je sa kopljem i štitom u ruci borio s e sa pokazanim silama demonskim unutar stihijnih voda ,i kazano je da je Bog dopustio da oni imaju odrešene ruke delovanja zbog opačina i idola u ovom rodu,jer je se prelila čaća gneva Božjega stoga,a da je idoli plivati po vodi,te ne čudi da je talas bio i 6.metara da bi idoli na zidovima mogli biti udareni. dalje se kaže u vizijama da anđeo koji se bori je poslat da štiti one koji se Boje Boga ,dakle rečeno je malu broj takih samo u ovoj jagmi i da crkva treba da moli i da viče kao sa krovova da se ljudi kaju, jer će biti još pošasti jer je ovo samo opopmena.
onaj ko gleda u molitvi i vidi u Duhu nije kao onaj koji ne vidi.
kada je 89.god ukazano meni nebeska utvara oko trvenja ovde ,u tom ratu u jugoslaviji,kada sam to pisao vođama u svim republikama kao akterima i govorio ljudima ljudi su imali zatvorene uši,jer skoro je bilo suludo to reći da je viđeno na nebu i da je glas jasno kazao kos e nađe u tami,izginuće u krvi,jer je bilo vreme mira još i onda je to ipak došlo. dakle,onaj ko gleda u Duhu nije kao onaj ko gleda telesnim očima.