Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
Malo grubo zvuči a možda je to i preuranjeno rečeno jer mnogi nisu sazreli za tako nešto. Ja samo iznosim svoje konstatacije i razmatram kako drugi reaguju na to a vidim da je uglavnom teško prihvatljivo. To se ne može razumeti ako na Boga posmatrama samo kao na jednu osobu On u suštini jeste jedna osoba ali njegova struktura je uzvišenija od naše otprilike koliko je sunčev sistem veći od jednog jedinog atoma. Znamo da su atom i sunčev sistem slični a srazmera je ogromna tako da je za nas vidljiv samo neznatan deo onoga što je Bog. Vreme kada je Bog smatran, sa našeg gledišta, jednom osobom ili tri osobe, prolazi i dolazi vreme kada na Boga treba da posmatramo kao na instituciju. Svaka firma ima svoj naziv i velike kompanije imaju svoj naziv koji se poštuje i ceni da bi uspešno poslovale. Naša kompanija se zove BOG i njoj se klanjamo.
Na pitanje kako je u Bogu i satana ? Pa jednostavno. I Bog i satana su u duhovnom područiju ako to duhovno područije nazivamo GORE onda sve što dolazi iz duhovnog sveta dolazi odozgo, iz istog pravca. Koliko ćemo mi razlučiti šta je od Boga a šta od satane zavisi od nas a bojim se da većina i to ogromna većina uopšte ne razlikuje.
Na pitanje kako je u Bogu i satana ? Pa jednostavno. I Bog i satana su u duhovnom područiju ako to duhovno područije nazivamo GORE onda sve što dolazi iz duhovnog sveta dolazi odozgo, iz istog pravca. Koliko ćemo mi razlučiti šta je od Boga a šta od satane zavisi od nas a bojim se da većina i to ogromna većina uopšte ne razlikuje.
Poslednja izmena: