Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Deco od kakvih vi licimura dobijate savete,neki superhik heroji...superman2

...I ti ćeš nam u znak zahvalnosti ponuditi-šta? :blum3:

fypvef.gif

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Deco od kakvih vi licimura dobijate savete,neki superhik heroji...superman2
fypvef.gif

Ne znam odakle Vam takva ideja.
Rekontra se šalio, ne znam zašto ste to protumačili pogrešno, i ne znam zašto smo svi licemeri. Vrlo iskreno smo pokušali da pomognemo deci, nekima smo i uspeli.

Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Ništa se nije odnosilio na tebe draga devojko.
Nisam ja tumačio ništa,to je utisak koji dotični ostavlja.

pozdrav tebi

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Damire, Damire...
Eh, slatke pocetnicke muke. Ni ja nisam bio bolji sa 15-tak godina zivota. Strah i trema. Za sve treba iskustvo koje mora da se stekne, pa i za zavodjenje. Posle ide lako, a sa godinama i dosadi kada vec znas kako da dodjes do cilja.
Uglavnom, svaka zena moze da se smuva, neka lakse, a neka teze, ali to je ziva istina. A za to moras imati sablon koji ces sam napraviti na osnovu iskustva. Zavodjenje = EPP (ubedjivanje klijenta (devojke) da si ti pravi proizvod koji joj je neophodan). :)

I uvek imaj na umu onu izreku: "Ko prvi devojci, njegova devojka!"

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ništa se nije odnosilio na tebe draga devojko.
Nisam ja tumačio ništa,to je utisak koji dotični ostavlja.

pozdrav tebi
Smisao za humor je osobina koja se ne može naučiti, "prepisati", kupiti! ili je imaš ili ne! Ko je nema džaba mu objašnjavati, ne može da shvati, njemu je nešto drugo simpatično i smešno...
Utisak je kao mišljenje, a mišljenje kao d*pe-svako ga ima... yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Pingi93,vidis kako sve znas kad je drugi u pitanju.
:)Dakle,sta se ceka,sledi Damirov primer!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
I ja sam kada sam bio u tvojim godinama bio prilicno sramezljiv. Kao i sada pljustali su razni saveti. Zenske su mnogo senzibilnije od muskaraca i mnoge od njh mogu da osete ( sedmo culo ) da nesto ne stima ako tvoj start nije od srca i nije spontan. Kada sam prisao prelepoj Dari imao sam temperaturu sigurno preko 39, na trenutke sam gubio moc govora, smotan kao sajla i trapav. Ne znam da li je razumela ono sto sam uspeo da joj kazem ali njen pogled se promenio. Naravno ja sam to shvatio kao odbijanje i udaljio se slomljen ....ali nije
proslo dugo ona je startovala mene.....kad saznas sam kako treba sve ostalo su
nijanse...

Dodatak:

Ako ti se posreci i saznas kako nemoj postati - Drčan - . Jeste da petlu vreme ide...ali to nije poenta.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Ime moje....nemoj puno da razmišljaš...samo napred...da se ne bi kajao kroz koju godinu što nisi....a šta da joj kažeš?...ma kaži bilo šta....reci - Da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili da ti priđem ponovo?.... Ili - Imao sam loš dan, ali me uvek oraspoloži osmeh lepe devojke. Hoćeš da se nasmeješ za mene?....A možeš i - Osim što si lepa, što još radiš u životu?....To i nije toliko važno...ako joj se sviđaš - možda nećeš morati puno ni da pričaš ;) ...

Evo ti još par "upada", ako ti oni drugi ne odgovaraju....Izvini,jel te bole noge??... a ona pita -A zašto pitas? ...Pa zato sto mi se već nedelju dana šetaš po mislima!...
Jel se poznajemo ??? ...nešto si mi poznata...ličiš na moju buduću devojku !!...Izgubio sam svoj...hoćeš mi dati tvoj broj telefona?....
Nadam se da će nešto upaliti ;) ...

Hahaha 'de me nadje :D od ovog jedna mora da upali mu :)

Natrag