Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I ja se dopisujem... i jako sam zaljubljen, kako to mislis "navrćeš vodu na svoju vodenicu"?
Znam ja na koju malu misliš, već sam je viđao, ide u gimnaziju, učionica joj je na prvom spratu, uvek nasmejana... I meni se sviđa, i ja ću sutra pokušati, više ne mogu... :blum3:HVALA svima sutra cu da pokusam pa sta bude
Ček, ček, čini mi se da se tako ne piše reč hvala?! Ko je rekao piće u Trčiki (koliko ko može da popije) ako bude nešto? Hvala na podršci i doviđenja, ja sam svoje uradio??! Eee, nećemo tako! I ta devojka je ovde na forumu, nemoj da te ocrnimo i ogrbavimo, da te ni Dunav ne može oprati, razmisli...i sta da vam kazem izgleda da sam sada ja u vezi POZZ SVIMA
samo treba skupiti hrabrosti i to je to.sta ima da se izgubi necemo umreti od jednog pitanje .dali bi da se smuvamo HVALA SVIMA NA PODRSCI
...I ti ćeš nam u znak zahvalnosti ponuditi-šta? :blum3:pa pomogli ste mi da skupim habrosti da je pitam