Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
E baš sam na to mislila... ali moraš da stisneš petlju i da je pitaš, ne uradiš li to ti, neko drugi će te preteći. Koliko god da se ti plašiš i stidiš, nije ni njoj lakše, a ona je ipak devojka, i očekuje to od tebe. Prema tome, samo iskreno, hrabro i odlučno, ne smeš da pokažeš nesigurnost. A i šta imaš da izgubiš? Probaj... ona to očekuje. ;-)

Bravo Damire, 'ajde i vi momci, sledite Damirov primer, nemate šta da izgubite. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
HVALA svima sutra cu da pokusam pa sta bude :)
Znam ja na koju malu misliš, već sam je viđao, ide u gimnaziju, učionica joj je na prvom spratu, uvek nasmejana... I meni se sviđa, i ja ću sutra pokušati, više ne mogu... :blum3:
Šalim se, naravno, ne odugovlači, svaki "potrošen" dan ti smanjuje šansu!

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
100
i sta da vam kazem izgleda da sam sada ja u vezi :) :) :) :) :) POZZ SVIMA
samo treba skupiti hrabrosti i to je to.sta ima da se izgubi necemo umreti od jednog pitanje .dali bi da se smuvamo :)HVALA SVIMA NA PODRSCI :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
i sta da vam kazem izgleda da sam sada ja u vezi :) :) :) :) :) POZZ SVIMA
samo treba skupiti hrabrosti i to je to.sta ima da se izgubi necemo umreti od jednog pitanje .dali bi da se smuvamo :)HVALA SVIMA NA PODRSCI :)
Ček, ček, čini mi se da se tako ne piše reč hvala?! Ko je rekao piće u Trčiki (koliko ko može da popije) ako bude nešto? Hvala na podršci i doviđenja, ja sam svoje uradio??! Eee, nećemo tako! I ta devojka je ovde na forumu, nemoj da te ocrnimo i ogrbavimo, da te ni Dunav ne može oprati, razmisli...
:lol:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma šalim se čoveče, našao si devojku (uz našu malu pomoć, valjda), pa je red da platiš turu, da te ne bije maler! :lol:

Natrag