Poštovani doktor ima puno pravo... Ako ostaneš sa strane, stidiš se na sav glas, teško da će bilo koja cura išta primetiti na tebi, pogotovu ona od koje ti navali krv u uši... A po Marfologiji, nju ćeš PRVU videti u gradu kako je šeta neki lokalni šaban... Ako ostaneš tih, povučen, napaćen& stidljiv, kajanje ti ne gine 1000%! Elem, dr je nabacio neke više nego duhovite bisere prilaženja... Naravno, pokušaj zvučati koliko je moguće prirodno i opušteno, veruj mi i najbolje, najdovitljivije, najduhovitije obraćanje nepovratno pada na dno okeana, ako je izgovoreno tihim, slabašnim, drhturavim glasom... Batice, veruj mi ne čeka te preki sud, zamisli da starim ortaćima želiš ispričati najbolji vic XXI veka... Biti faca nije preterana mudrost- nemoj se folirati, UTUVI u glavu da ne očekuješ previše, samim tim nemaš šta da staviš na kocku i izgubiš... Nesvrstana braća Ameri kažu, ne za dž.- be yourself! Usput, veruj mi nemaš se čega plašiti, cure, pa i one najpoželjnije (barem na početku) ne ujedaju.