Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
Ljudi probao sve evo danas od 4 popodne na kompu uzalud sedim nista nije pomoglo. Ne mogu da restartujem sistem, ipak se ja ne razumem toliko u kompjuteru.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
To ti je ptoblem od nekog lose instaliranog programa,znaci nisi ga instalirao kako treba i trezi ti ponovni reinstal,jer fali neki dll fajl.znaci ndji taj program i probaj da ga instalises ponovo ili nadji taj dll fajl na google-u i ubaci ga u "program files,pa u folder tog programa.Ako ne mozes sam,nije sramota da potrazis pomoc od nekog drugara ili iz komsiluka ko se razume.Neke stvari ne mogu da se objasne ovako na forumu,pa cak iako su najbanalnije.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
Ljudi probao sve evo danas od 4 popodne na kompu uzalud sedim nista nije pomoglo. Ne mogu da restartujem sistem, ipak se ja ne razumem toliko u kompjuteru.

1. Go to Start > Control Panel > Administrative Tools.
2. Open Task Scheduler and click on Task Scheduler Library.
3. Look through the list for an entry related to BackgroundContainer.
4. If found, right-click on it and select Delete.
5. Exit all programs and reboot the computer when done.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ali kada kliknem na Apply opet mi ostane ovo vezano za EA Sports to sam i pre probao.
Gle to se desava zato sto je to vec ucitano u memoriji,pa kad kliknes Apply ,to se anulira time sto se taj pametni program vrti u petlji i opet se osvezi u startup lokaciji...znaci restaruj racunar ili jos bolje ....istrgni gajtan iz struju,znaci ukljuci racunar tako da onemogucis program da te prevari cak i kod restarta,zatim celo vreme pretiskaj taster F8 ,pa odaberi da udjes u Safe mod i odatle uradi ono sto ti Quronja preporucio....naravno sa ono Apply...
....Ili resi Problem tako sto ce instaliras [hl]Unhackme[/hl]...ima ga ovde na forumu....zatim udji u tajnu opciju koja regulise Startup lokaciju i izbrisi taj predator program,pre nego on izbrise tvoji zivci i natera te da reinstaliras sistem....
Baster ONE.....aaaaaaa

Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
Evo kopao sam nesto po netu i dosao do ovog zakljucka: Moram da obrisem ovaj fajl odoaztybt ali kad idem na delete izadje mi ovo:
cika.png

Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
Kako da dobijem dozvolu da obrisem ovaj fajl? Trazio sam po Youtube-u ali nisam uspeo. Ima li neko ideju?

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Po ovome ispada da nisi ulogovan na sopstveni racunar kao Milan ,nego kao gost,sad je pitanje kako pristupas winu,jel kad se ukljuci...uneses svoje ime i obavezno password i to je to imas dozvolu za brisanje tog fajla,mada moz da probas i sa nekim programom ,recimo Unlocker,ako hoce,mada ako nisi ulogovan kao Milan i to je pitanje...znaci ovo je bezbedonosna procedura,da ti ne bi svako cackao oko kompa...sem ako ovo nije neki pametan viruscic...moz da probas da to obrises iz safe moda ,ko sto smo ranije govorili...a ti za svaki slucaj iz safe moda skeniraj antivirusom....

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Skini:

Kod:
http://www.filehippo.com/download_unlocker/download/93ffae8a5bad6c1fd1eed8ad1bfaae10/

Desni klik na fajl, klikneš na Unlocker, odabereš Delete i OK.

Natrag